Acasă Actualitate Campania umanitară “Back yo scool for all kids” destinată copiilor cu dificultăți...

Campania umanitară “Back yo scool for all kids” destinată copiilor cu dificultăți economice în familie

DISTRIBUIȚI

Campania umanitară “Back yo scool for all kids”  ediția I a fost lansată, în ajunul începerii anului școlar 2023 – 2024, în Timiș, destinată copiilor cu dificultăți economice în familie.

În urma donațiilor generoase, obiectivul a fost atins, astfel că pentru 118 copii din cadrul Centrului de Zi “Sfântul Nicolae” din Timișoara, Centrului de Incluziune Lugoj și Școlii Generale din Cernăteaz, au fost achiziționate ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru începutul anului școlar.

Campania caritabilă este organizată de structurile locale din cadrul MAI (Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara), Spitalul Militar de Urgență Timișoara, Direcția Generală Poliția Locală Timișoara, împreună cu mai mulți parteneri privați, sponsori.

“În zilele de 08 și 09 septembrie, pentru ca bucuria copiilor să fie și mai mare, am petrecut câteva ore cu ei la locul de joacă din Iulius Mall, unde au servit apoi masa, iar la final au plecat cu câte un ghiozdan cu rechizite și dulciuri.

Vă anunțăm cu bucurie că această campanie va fi desfășurată în fiecare an.

Dragi copii, vă dorim succes în noul an”, este mesajul organizatorilor.

Felicitări salvatorilor! V-ați implicat generos, iar rezultatul a fost pe măsură -este mesajul unităților școlare.

 

Comentarii

comentarii