Acasă Actualitate Campanie de mobilizare publică pentru susținerea Spitalului Victor Babeș din Timișoara

Campanie de mobilizare publică pentru susținerea Spitalului Victor Babeș din Timișoara

1066
DISTRIBUIȚI

În lupta cu epidemia provocată de virusul Covid-19, Asociația ”Doctor Victor Babeș” Timișoara inițiază o campanie publică de strângere de fonduri prin sms pentru Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara.

Cu 2 euro plătiți prin sms la 8841, cu textul DONATIE, din orice rețea de telefonie, Vodafone, Orange, Telekom sau Digi, se poate dona în contul COVID-19, special deschis în acest scop. Banii vor fi folosiți pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și protecție și programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș este printre cele șase unități medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus și să facă testele de specialitate pentru cei suspecți de infectare. În acest moment, dintre toate unitățile, spitalul din Timișoara are rata cea mai mare de vindecări din ţară.

Apelul, lansat tuturor celor care doresc să se implice și să susțină Spitalul Victor Babeș Timișoara, este și un exemplu de redefinire a conceptului de unitate. În condițiile în care răspândirea acestui virus obligă lumea să stea izolată și să nu interacționeze deloc sau aproape deloc, o acțiune comună poate demonstra că solidaritatea este independentă de modul în care interacționăm unii cu alții iar unitatea în jurul unei cauze este dictată de conștiință și nu de prezența colectivă.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până acum și celor care se implică în mod constant cu ajutor și sponsorizări. Vă anunțăm că rămâne deschis în continuare pentru donații și contul BCR cu numărul RO84RNCB0255113757760002, deschis pe numele Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara, Str. Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642.

Mulțumim Fundației Laurențiu Ciucur care ne-a pus la dispoziție întreaga bază de date și logistică și numărul unic special -este mesajul Asociației ”Doctor Victor Babeș” Timișoara.

Comentarii

comentarii