Acasă Actualitate “Campioana” la absorbţii de fonduri europene, primăria lui Nicolae Robu a semnat...

“Campioana” la absorbţii de fonduri europene, primăria lui Nicolae Robu a semnat un singur contract la ADR Vest

1196
DISTRIBUIȚI

nicolae robu zero leiSituaţia administraţiei publice timişorene este mult mai gravă decât lasă primarul Nicolae Robu să se înţeleagă. Afirmaţii precum “dezvoltarea în forţă”, “absorbţii de peste 100% a fondurilor europene”, “proiecte eligibile” pe exerciţiul financiar UE 2014 – 2020 încep să pălească tot mai îngrijorător. Un exemplu este faptul că Primăria Timişoara a reuşit să semneze UN SINGUR CONTRACT la ADR Vest, pe axa de reabilitare termică a unor blocuri.

Directorul general al ADR Vest, Sorin Maxim, a atenţionat miercuri că DEOCAMDATĂ nu este pericol de pierdere a banilor, dar primăria trebuie să se grăbească, pentru că altfel, îi va pierde. Cei din primărie i-au transmis că au alte 20 de proiecte gata şi că le vor depune începând din septembrie.

“Așteptăm depunerea dosarelor pe axa 4. Ei (primăria, n.r.) au anunțat că vor începe depunerea acestor documente începând cu luna septembrie. Nu există pericolul pierderii banilor, deocamdată, dacă semnarea acordurilor va avea loc până la finalul anului în curs”, a declarat Sorin Maxim.

Tot el a precizat că dacă aceste fonduri nu vor fi accesate, ar putea fi redistribuite altora. ADR speră să existe o subscriere cât mai bună, de 200% din fondurile disponibile.

Comentarii

comentarii