Acasă Eveniment Când o daţi afară pe Daniela Lung?

Când o daţi afară pe Daniela Lung?

708
DISTRIBUIȚI

lung handicapatiZIUA de Vest cere public demisia sau concedierea Danielei Lung, şefa Serviciului pentru Protecţia Persoanelor cu Handicap Timişoara. În decursul anilor, această doamnă a fost sancţionată de mai multe ori de superiori şi se află într-un conflict permanent cu angajaţii din subordine.

Recent, Daniela Lung a fost anchetată de o comisie formată din angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara. Preşedintele acestei comisii a fost chiar Gabriela Curuţ, director adjunct al direcţiei mai sus-amintite. Această comisie, formată din oameni competenţi, a înaintat primarului Nicolae Robu un raport în care se face recomandarea ca Daniela Lung să fie sancţionată. Însă, aceeaşi comisie a uitat să precizeze care să fie şi sancţiunea pe care o va suferi madam Lung. Pentru că acest raport a fost făcut de ochii lumii, mai-marii primăriei au trimis raportul îndărăt, cu menţiunea ca respectiva comisie să dicteze şi sancţiunea.

Mână în mână cu membrii comisiei

Un personaj cheie din Primăria Timişoara este dezgustat de modul în care a lucrat această comisie. „Ce să mai spunem: sunt mână în mână, se vede de la o poştă! În data de 28 mai, comisia a propus sancţionarea doamnei Lung, iar în aceeaşi zi, preşedintele comisiei de examinare a aprobat intrarea în concediu a doamnei Lung. Cred că aici trebuie făcută o reorganizare şi toţi şefii şi şefuţii trebuie să plece, iar acest lucru se va întâmpla în perioada următoare”, a spus un personaj cu greutate din cadrul Primăriei Timişoara.

Stoianov şi Curuţ – la un pas de schimbare

Maria Stoianov şi Gabriela Curuţ, directorul, respectiv directorul-adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara, sunt la un pas de schimbare, după ce ani de zile au ţinut-o în braţe pe Daniela Lung. Cel puţin asta spun majoritatea angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara. Când vine vorba despre Daniela Lung, atât Stoianov cât şi Curuţ se feresc să facă comentarii. În repetate rânduri, Maria Stoianov a declarat că doamna Lung este ordonator de credite şi este treaba ei ce face în direcţia pe care o conduce. Gabriela Curuţ, directorul-adjunct şi preşedintele comisiei de cercetare în cazul Lung, se întreţinea la telefon cu Daniela Lung, cu doar câteva ore înaintea unui verdict final. Mai mult, Gabriela Curuţ a fost şi femeia care i-a aprobat concediul de odihnă subalternei sale, chiar în ziua în care aceasta propusese sancţionarea sa. În decursul anilor, Daniela Curuţ a fost sancţionată cu diminuare salarială şi chiar cu suspendarea din funcţie pe o perioadă de trei luni. În aceeaşi perioadă, această femeie a implicat şi direcţia pe care o conduce în procese pe care le-a pierdut. În toţi aceşti ani în care madam Lung a condus Serviciul pentru Protecţia Persoanelor cu Handicap Timişoara, a fost tensiune între ea şi angajaţi. Mai mult, există bănuieli că o parte din banii care ar fi trebuit să ajungă la asistaţi au ajuns chiar în buzunarul acestei doamne.

Comentarii

comentarii