Acasă Actualitate Când SMTT-ul lui Goia îi minte pe pensionarii din Timișoara!

Când SMTT-ul lui Goia îi minte pe pensionarii din Timișoara!

551
DISTRIBUIȚI

După cum susțin unii pensionari, SMTT-ul lui Ioan Goia – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Societatea Metropolitană de Transport Timișoara – minte cu tupeu, în ceea ce privește eliberarea abonamentelor destinate seniorilor. Documentele nu se eliberează anual, ci lunar.

”Pensionarii și elevii, conform regulamentului de acordare a facilităților, vor încărca în mod obligatoriu o data pe an, în funcție de momentul începerii utilizării mijloacelor de transport din Rețeaua de Transport Metropolitan”, susținea SMTT-ul lui Ioan Goia – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Societatea Metropolitană de Transport Timișoara -joi 7 ianuarie 2021, într-un comunicat de presă.

Iată ce a declarat doamna Sonia Egri, care a mers să își schimbe abonamentul, la chioșcul din spatele Poștei Timișoara, joi 7 ianuarie 2021:

”Am fost acum jumătate de ora la chioșcul din spatele poștei pentru a îmi valida cardul de transport gratuit, cu cartea de identitate și cupon de pensie din luna noiembrie. Și am primit un bon fiscal pe care scrie Abonament general gratuit 30 zile.

Conform casierei, nu mai există abonament gratuit pe un an, ci unul lunar. Cuponul de pensie trebuie să fie din luna precedentă. Pentru că se face un studiu de piață număr pensionari- valoare pensie, în dorința ca în viitor să se limiteze numărul celor care au dreptul la gratuitate în funcție de venit.

Și că pensionarii vor face lunar acest drum la chioșcuri. Am invocat articolul din ziar. Răspunsul a fost că autorul articolului este pe lângă subiect și nu știe realitatea. Aș dori să aflu care este adevărul”.

Iată ce spune SMTT-ul lui Goia în comunicatul de joi 7 ianuarie 2021:

  1. ”S-a comunicat operatorului de transport, Societatea de Transport Public Timișoara, să realizeze toate măsurile pentru menținerea în stare de funcționare a sistemului de e-ticketing și să înlăture urgent disfuncționalitățile acestuia privind distribuția de titluri de călătorie care au apărut în data de 06.01.2021.
  2. S-a solicitat operatorului de transport, Societatea de Transport Public Timișoara, să asigure un program de vânzare a titlurilor de călătorie până la acoperirea integrală a programului de circulație a mijloacelor de transport utilizate în Rețeaua de Transport Metropolitan.
  3. Pentru categoriile beneficiare de facilități și anume pensionarii și elevii care vor încărca titlurile de călătorie (abonamente generale pe card), încărcarea se poate realiza la toate punctele de vânzare în momentul în care se dorește utilizarea mijloacelor de transport din Rețeaua de Transport Metropolitan, cu precizarea că această operațiune se va face anual, o singură dată.

Încărcarea și plata lunară se realizează de către operatorul de transport, Societatea de Transport Public Timișoara, pentru acele facilități care au fost validate în sistemul de e-ticketing, fără a mai fi nevoie de prezența fizică a pensionarilor și elevilor la punctele de vânzare ale operatorului.

Pensionarii și elevii, conform regulamentului de acordare a facilităților, vor încărca în mod obligatoriu o data pe an, în funcție de momentul începerii utilizării mijloacelor de transport din Rețeaua de Transport Metropolitan”.

Prin urmare, seniorii iarăși sunt mințiți….!!

 

Comentarii

comentarii