Acasă Politica Candidat surpriză la şefia PNL Timiş – Sorin Supuran

Candidat surpriză la şefia PNL Timiş – Sorin Supuran

507
DISTRIBUIȚI

Sorin SupuranSenatorul PNL Nicolae Robu şi-a anunţat deja candidatura pentru şefia PNL Timiş la alegerile ce vor avea loc în curând. Nicolae Robu este în prezent preşedinte interimar PNL Timiş. Deşi şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia PNL Timiş de ceva timp şi se părea că nu va mai apărea alt nume, a apărut un candidat surpriză. Este vorba despre Sorin Supuran care şi-a anunţat deja intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Timiş în biroul judeţean. Sorin Supuran a fost primar al comunei Biled şi şef al Autorităţii Rutiere Române.

“O candidatură pe care am luat-o foarte în serios. E o decizie luată după 18 ani de muncă în filială”

“Am considerat că e o chestiune internă de partid, mi-am oficializat candidatura într-un birou judeţean, sunt în faza în care îmi fac evaluări în organizaţiile din judeţ. O candidatură pe care am luat-o foarte în serios. E o decizie luată după 18 ani de muncă în filială. O consider o competiţie politică de partid. Mă bazez pe faptul că sunt de foarte mulţi ani în PNL, cunosc fiecare om din satele din Timiş. Am hotărât să-mi susţin candidatura în interiorul partidului. Fiind delegaţia permanentă, în data de 20 februarie, o să-mi anunţ candidatura în faţa tuturor delegaţilor din judeţ”, spune Sorin Supuran.

Robu îl susţine pe Crin Antonescu, Supuran pe Ludovic Orban

Cei doi candidaţi la şefia PNL Timiş susţin şi candidaţi diferiţi la preşedinţia PNL la nivel naţional. Dacă Nicolae Robu îl susţine pe Crin Antonescu, Supuran îl susţine pe Ludovic Orban. “Îl susţin pe Crin Antonescu. Dacă trebuie să aleg între Antonescu şi Orban, nu am nici o ezitare, îl aleg pe Antonescu. E omul cel mai potrivit să ocupe funcţia de preşedinte al PNL, are o capacitate de comunicare deosebită, este un om care poate rezona cu milioane de oameni de pe tot spectrul societăţii şi în mod special cu componenta cea mai educată a societăţii, cea mai emancipată, s-a dovedit un om onest, respectuos. Aceste calităţi se regăsesc şi la domnul Ludovic Orban, dar după părerea mea, nu la acelaşi nivel. Dacă trebuie să aleg nu am ezitări. Mie-mi plac lucrurile foarte clare”, spune Nicolae Robu.  “Sunt un susţinător a lui Ludovic Orban”, a spus Supuran, spunând că decizia de a candida la şefia PNL Timiş îi aparţine şi nu este decizia celor de la Bucureşti.
 

Comentarii

comentarii