Acasă Politica Candidatul independent Ciprian Luca, soluția perfectă pentru Primăria Aradului

Candidatul independent Ciprian Luca, soluția perfectă pentru Primăria Aradului

DISTRIBUIȚI

new afis lucaCiprian Luca candidează independent pentru Primăria Arad, susținut de Alianța pentru Arad (APAR), formată din PRU și UCDR și de PSRO. Crescut, format și educat la Arad, Ciprian Luca are soluții la gravele probleme cu care se confruntă orașul. Experiența sa în administrație, acumulată în anii în care a lucrat în cadrul Consiliului Județean Arad, dublată apoi de cei patru ani în care a reprezentat un colegiu din județul Arad în Parlamentul României, îi oferă competențele reale de a conduce Primăria. Programul său electoral, structurat pe capitole legate de aspecte ce țin de viața socială, culturală sau economică a Aradului, cu soluții concrete la probleme ridicate de cetățeni în multele întâlniri dintre candidat și arădeni în cartierele orașului, răspunde tuturor solicitărilor și oferă și soluții de finanțare pentru fiecare program în parte. Având în spate o vastă experiență politică, Ciprian Luca a ales candidatura din postura de independent, care cunoaște toate resorturile de colaborare cu toate forțele politice cu reprezentare în consiliul local municipal dar și cu societatea civilă a Aradului. În calitate de președinte al asociației „Vatra arădeană”, el a activat intens, atrăgând atenția asupra unor probleme cu care se confruintă societatea arădeană. Ciprian Luca, absolvent al Facultăților de Științe Juridice și Teologie de la cele două universități arădene, este un om profund credincios, care își conduce viața după preceptele credinței creștine. Toate aceste aspecte ale preocupărilor sale obștești fac din Ciprian Luca un candidat serios, credibil și eficient pentru postul de primar al Aradului.

ziua lista APAR

Ciprian Luca: Sunt unul dintre voi și dețin soluții la problemele Aradului

Ciprian Luca a decis să candideze pentru postul de primar al Aradului deoarece a simțit că este momentul să-și pună experiența de viață în slujba arădenilor. Crescut și educat în Arad, orașul în care trăiește și căruia îi cunoaște bine toate problemele, Ciprian Luca a căutat șți a găsit soluții pentru a face din Arad orașul pe care și-l doresc toți locuitorii.

Candidez pentru că pot face din Arad un oraș european, așa cum ni-l dorim

– De ce ați decis să candidați la Primăria Aradului?
– Am decis să intru în această cursă electorală pentru Primăria Aradului din mai multe motive. În primul rând, ca și simplu cetățean care trăiește în Arad, am constatat cum viața arădenilor devine tot mai complicată iar Aradul se îndepărtează de ceea ce ne dorim cu toții pentru orașul nostru. Cauza acestui nedorit fenomen stă în modul în care a fost condus Aradul în ultimii ani. În al doilea rând, nu mai pot sta pasiv văzând cum Aradul pierde teren tot mai mult în fața altor orașe cum ar fi Timișoara, Oradea, Alba Iulia, pentru a da doar câteva exemple din apropierea noastră, unde s-au făcut multe în ultimii ani, cu mult mai multe decât în Arad. Apoi, experiența mea în administrație poate fi valorificată în interesul Aradului și al arădenilor, prin instituirea unui stil de administrație eficientă, transparentă și în respect față de cetățeni. Am decis să candidez pentru că simt că pot aduce un plus Aradului și simt că este de datoria mea să mă implic, să vin cu soluții, în loc să stau pe margine și doar să critic. Candidez pentru că dețin soluțiile pentru Aradul prezentului și al viitorului.

Am abilitățile necesare pentru a fi un bun primar al Aradului

– Care sunt factorii care credeți că vă recomandă pentru postul de primar?
– Consider că dețin abilitățile necesare pentru a fi un bun primar al Aradului. Sunt un om corect, cinstit, care știu să-mi respect toți colaboratorii. Am o bogată experiență în administrație, de pe vremea când am lucrat în Consiliul Județean Arad și am colaborat, practic, cu toți primarii de localități din județ. În calitate de deputat, am depus o serie de interpelări legate de probleme concrete din localități din județ, la solicitarea administrațiilor locale și a cetățenilor. Cunosc modul cum trebuie întocmit un buget local și cum pot fi cheltuiți cu folos și transparent, în interesul locuitorilor, banii publici. Candidez independent dar am o experiență politică în spate, necesară unui primar care va fi pus în situația să interacționeze cu un consiliu local format din consilieri aleși pe listele unor partide politice. Sunt un om credincios, respect cuvântul dat și nu mint, nici față de mine nici în fața altora. Acest stil de viață chiar mă definește și consider să este esențial pentru un om pus în slujba cetățenilor. Nu sunt mânat de interese economice să ajung în fruntea Primăriei, am o situație materială bună, ceea ce îmi permite să mă pot dedica administrației cu toată energia mea, fără alt gen de interese ascunse. Și, mai ales, știu că am capacitatea de a schimba modul în care relaționează Primăria cu cetățenii, sunt unul dintre voi și știu care sunt problemele voastre reale, deci am și soluții pentru ele.

Măsuri concrete pentru a îmbunătăți viața arădenilor

– Care sunt primele măsuri pe care le veți adopta, odată ajuns în fruntea Primăriei?
– Voi începe o serie de măsuri concrete, bine fundamentate și cu surse de finanțare asigurate pentru a îmbunătăți viața arădenilor. Și mai ales, este nevoie de voința de a pune în practică măsuri destinate îmbunătățirii nivelului de trai în Arad. Voi demara imediat după ce voi ajunge primar consultările cu personalul de specialitate pentru a creiona bugetul local al anului viitor cu taxe locale reduse la minimul permis de Codul Fiscal. Voi rezolva problema accesului pe Ștrandul Neptun la tarif unic, cu eliminarea actualului gard și renunțarea la plata biletului de intrare după ora 19. Voi asigura transport gratuit pentru pensionarii de toate categoriile în rețeaua de transport public local din Arad, indiferent de mărimea pensiei. Primăria va deveni o instituție dedicată arădenilor, transparentă. Voi începe demersurile pentru reînființarea Spitalului Municipal Arad și voi demara un program de dezvoltare a spațiilor verzi și parcurilor în toate cartierele Aradului, cu spații destinate persoanelor în vârstă. Pentru tineri, am început deja să identific locații pentru terenuri de sport în toate cartierele importante. De asemenea, vreau ca ei să aibă la dispoziție spații special amenajate pentru skateri, bikeri etc. Cultura Aradului va trebui tratată la modul profesionist, iar fondurile dedicate Culturii vor lua chiar această destinație, nu vor fi folosite pentru acțiuni de imagine. Am schițat doar câteva din măsurile programului cu care mă prezint în fața arădenilor, care, în opinia mea, vor schimba în bine fața orașului și vor îmbunătăți nivelul de trai al arădenilor. Toate realizările pe care mi le propun vor avea un solid fundament economic, intenționând să accesez în principal fonduri atrase, inclusiv din finanțări europene, nu credite, ca până acum.

Nu vin cu vorbe goale în fața oamenilor ci propun soluții bine fundamentate

– Cum intenționați să câștigați încrederea electoratului arădean?
– Întâlnirile directe pe care le am în aceste zile cu locuitorii Aradului îmi demonstrează faptul că am câștigat deja încrederea multor arădeni. Sinceritatea, credința sinceră în Dumnezeu, deschiderea mea, faptul că nu vin cu vorbe goale în fața oamenilor ci propun soluții bine fundamentate, cu resurse financiare pentru implementare, sunt argumentele mele pentru a câștiga încrederea arădenilor. Sloganul meu electoral reprezintă chiar o realitate, sunt unul dintre voi, stimați alegători din Arad, trăiesc alături de voi, vă împart problemele și îmi doresc, la fel ca și voi, un Arad cu care să ne mândrim, pe măsura faimei de altă dată a frumosului nostru oraș.
– Ce mesaj transmiteți arădenilor, în perspectiva alegerilor din 5 iunie?
– Dragi arădeni, veniți alături de mine și de echipa mea, pentru a readuce Aradului rolul și locul meritate. Veniți, în 5 iunie, la vot cu încredere și votați poziția 7 de pe buletinul de vot pentru alegerea Primarului și poziția 9 pe buletinul de vot pentru alegerea Consiliului local al municipiului Arad (unde candidez ca independent pe listele APAR-Alianța pentru Arad) și vă asigur că în fruntea orașului va ajunge, alături de echipa sa, unul dintre voi, un om dedicat, corect, cinstit, priceput, care pune interesele dumneavoastră înaintea a orice și care știe cum să facă din Arad un oraș așa cum ni-l dorim cu toții. Vă aștept cu încredere la urne și sunt convins că îmi veți pune pe umeri plăcuta povară de a vă sluji, pentru că un primar nu este stăpânul Aradului, ci slujitorul arădenilor. Sunt Ciprian Luca, unul dintre voi și vă provoc să mă ajutați să schimb în mult mai bine fața Aradului!

(P)

Comentarii

comentarii