Acasă Politica Candidatura independentă a lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale susținută de Partidul...

Candidatura independentă a lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale susținută de Partidul România în Acţiune

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Partidului România în Acţiune Mihai Apostolache a anunţat, vineri, că formaţiunea a luat decizia, joi seara, de a susţine candidatura independentă a lui s ecretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale. El a adăugăt că reprezentanţii formaţiunii pe care o conduce se vor implica în strângerea de semnături, în acţiuni de promovare a candidaturii lui Geoană, scrie news.ro.

„Partidul România în Acţiune s-a reunit, ieri seară, în Convenţia Naţională şi a decis să susţin candidatura domnului Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, pentru funcţia de preşedinte al României. Dânsul a anunţat că este foarte aproape de luarea unei decizii cu privire la o candidatură ca independent la preşedinţia României, iar partidul nostru îl invită să candideze şi îl va susţine. Ne implicăm în strângerea de semnături, în acţiuni de promovare a candidaturii şi vom proteja votul în ziua alegerilor”, a declarat Mihai Apostolache, într-o conferinţă de presă.

Liderul Partidului România în Acţiun a mai spus că Mircea Geoană reprezintă cu succes România la vârful NATO, de cinci ani şi a subliniat că este timpul ca el să reprezinte România şi din postura de şef de stat.

„Este timpul pentru o Românie renăscută, ambiţioasă şi demnă, o Românie care să facă saltul istoric şi care să fie câştigătoare a transformărilor din lume, nu victima acestor transformări, o Românie aflată în centrul Europei şi nu la periferia ei, o Românie în care statul să nu mai chinuie antreprenorii, să nu îi mai umilească pe seniorii noştri, să nu îi mai ignore pe tineri şi să le blocheze dezvoltarea, o Românie care să promoveze meritocraţia în viaţa publică şi care să încurajeze iniţiativa, o Românie în care să se investească masiv în educaţie şi sănătate, o Românie a noastră, a întregii naţiuni, care să aibă în fruntea ei o gândire independentă, apreciată şi conectată la marile transformări care se produc în ume, dar ancorată în problemele reale ale ţării”, a conchis Apostolache.

 

 

Comentarii

comentarii