Acasă Eveniment Cântăreaţa de muzică populară Liliana Savu Badea, implicată într-un accident rutier în...

Cântăreaţa de muzică populară Liliana Savu Badea, implicată într-un accident rutier în Ungaria. Soţul ei a murit

DISTRIBUIȚI

O cântăreaţă de muzică populară din Banat a fost implicată într-un accident rutier în Ungaria. Potrivit România TV, femeie este în stare gravă. Soţul ei a murit, potrivit sursei citate.

Liliana Savu Badea şi soţul ei mergeau spre Germania. În Ungaria, maşina lor a fost implicată într-un accident rutier. Soţul cântăreţei a murit pe loc. Liliana Savu Badea se află acum într-un spital din Ungaria, ea fiind rănită.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au întâmplat cu exactitate faptele. Apropiații familiei ar fi deja în drum spre Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al lui Liviu Badea și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei.

Liliana Savu Badea este o cunoscută interpretă de muzică populară din Banat și în trecut a fost directoarea Casei de Cultura din Buziaș.

Liliana Savu Badea şi soţul ei se întorceau de la fiica lor care locuieşte în Germania. Cântăreţul Adrian Stanca, un apropiat al familiei Badea, a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că Liliana Savu Badea şi soţul său fuseseră în vizită la fiica lor pentru a-i sărbători ziua de naştere, dar şi pentru a-şi vedea nepoţii.

În momentul tragediei, cei doi se aflau pe o autostradă din Ungaria. La un moment dat au tras maşina pe banda de urgență, iar soţul artistei a coborât din autoturism. Nu este clar ce s-a întâmplat în minutele următoare și cum bărbatul a ajuns strivit între maşină şi parapetul de pe marginea drumului. Soţul cântăreţei a murit pe loc. Liliana Savu Badea se află acum într-un spital din Ungaria, ea fiind rănită. După accident, un echipaj de medici a ajuns la locul accidentului şi timp de 45 de minute s-a încercat resuscitarea bărbatului, însă, din păcate, salvatorii nu s-a mai putut face nimic pentru şoţul artistei.

Liviu Badea avea 67 de ani şi era profesor principal de cultură fizică medicală.

Familia şi prietenii sunt înmărmuriți de durere și au trimis deja sute de mesaje emoţionante pe pagina de socializare a bărbatului.

Comentarii

comentarii