Acasă Monden/Lifestyle Cântăreaţa Mădălina Manole a murit, miercuri, în ziua în care împlinea 43...

Cântăreaţa Mădălina Manole a murit, miercuri, în ziua în care împlinea 43 de ani

422
DISTRIBUIȚI

Mădălina Manole a lăsat un mesaj de adio soţului său pe telefonul mobil

A fost găsită într-o baltă de sânge, cu capul spart

Artista Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineaţa, de soţul său, principala ipoteză a anchetatorilor fiind sinuciderea, întrucât artista ar fi luat mai multe medicamente. Artista a fost găsită fără suflare la locuinţa sa din Otopeni, iar incidentul a fost anunţat în jurul orei 5.30, chiar de soţul său. Mădălina Manole s-a născut pe data de 14 iulie 1967 în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.

Mădălina Manole a lăsat un mesaj de adio soţului său pe telefonul mobil
 

Cântăreaţa Mădălina Manole, care a decedat miercuri dimineaţa, a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil al soţul său, Mircea Petru, în jurul orei 2.00, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov, care a adăugat că artista a luat mai multe medicamente. "Este vorba de un mesaj lăsat soţului ei pe telefonul mobil despre care nu pot să dau mai multe detalii, este un mesaj personal şi familia nu vrea să-l facă public. Nu sunt suspiciuni de omor, în acest moment este examinat cadavrul şi nu sunt urme de violenţă. Este adevărat că artista a îngurgitat nişte medicamente, care este posibil să fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate în calcul, încă ancheta este în desfăşurare", a declarat Claudia Burada, miercuri dimineaţa, în faţa casei Mădălinei Manole din Otopeni. Artista ar fi scris în mesajul pe care Mircea Petru l-a citit în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, că ştie că este iubită şi că îi pare rău.
Sursa: NewsIn

A fost găsită într-o baltă de sânge, cu capul spart

Artista Mădălina Manole a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.
Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Lângă ea a fost găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă. Potrivit anchetatorilor, Mădălina Manole ar fi lăsat un mesaj pe telefonul soţului său. În urmă cu trei săptămâni, cântăreaţa ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol. În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia.
 

Comentarii

comentarii