Acasă Economic Caraș-Severin, The Investor’s Book

Caraș-Severin, The Investor’s Book

DISTRIBUIȚI

West Side Story! La inițiativa North-American Economic Club, cluburile economice reunite din Regiunea de Vest a României (Clubul Economic German, Clubul Economic Francez, Camera de Comerț Italiană și Clubul Economic Nord American) organizează, în data de 14 iunie 2023, de la ora 18.30, „Caraș-Severin, The Investor’s Book”.
 
Evenimentul beneficiază de suportul și prezența invitaților: acad. Ioan Păun Otiman, Academia Română Timișoara, Ioan Dragomir, prefectul județului CS,  Romeo Dunca, președintele CJCS, Ioan Popa, primarul Municipiului Reșița, Peter Hochmut, președintele Clubului Economic German; Dorin Miron, președintele Clubului Economic Francez; Vincenzo Moderno, vicepreședintele Camerei de Comerț Italiene în România, Adrian Bădescu, președintele North-American Economic Club.
 
Evenimentul este organizat ca sesiune de lucru pentru evaluarea și prezentarea oportunităților de investiții în Caraș-Severin și updatarea unui manual adresat investitorilor potențiali, care va fi înaintat mediului diplomatic de la București. Accesul la eveniment este limitat, pe bază de invitație.

Comentarii

comentarii