Acasă Eveniment Cărășean prins cu un kilogram de cannabis

Cărășean prins cu un kilogram de cannabis

403
DISTRIBUIȚI

IPJ Caraș-Severin susține că a destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri

canabis

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant un bărbat ce avea asupra sa un kilogram de cannabis şi au descins la locuinţele membrilor unei reţele de trafic internaţional de droguri.

Ei au acționat joi, 10 iulie, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., și l-au depistat pe bărbat, din localitatea Obreja, judeţul Caraş-Severin, având substanța asupra lui. Cel în cauză este bănuit că ar fi liderul unei grupări infracţionale specializate în traficul internaţional, distribuire şi consum de droguri de risc. Din cercetări, a reieşit că drogurile erau procurate din Spania.
Ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș, Ancuța Cărbunaru, au fost desfăşurate 11 percheziţii domiciliare în municipiul Caransebeş, la locuinţele a șase dintre presupușii membri ai grupării, în urma cărora au fost ridicate ustensile folosite la porţionarea drogurilor şi pregătirea lor pentru comercializare. În baza mandatelor de aducere, cei șase au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin și faţă de ei se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor introducere în ţară, distribuire şi consum de droguri de risc şi distribuire de substanţe cu efect psihoactiv. Totodată, au fost identificaţi şi audiaţi opt consumatori de droguri care se aprovizionau de la membrii grupului.
La operațiuni au participat şi poliţişti din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al DIPI.

Comentarii

comentarii