Acasă Eveniment Caravana Carierei de la Bucureşti poposeşte la Consiliul Judeţean Timiş

Caravana Carierei de la Bucureşti poposeşte la Consiliul Judeţean Timiş

436
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis palatul administrativ sediu 1BNS îi ajută pe tinerii din Timiş în tranziţia către piaţa muncii sau către învăţământul superior

Marţi, 16 iulie, de la ora 9.30, în Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean Timiş, Blocul Naţional Sindical Bucureşti organizează întâlnirea regională din cadrul proiectului „Caravana Carierei”.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ai angajatorilor locali, ai autorităţilor cu atribuţii în piaţa muncii, profesori, elevi, reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale cu activitate în zona de tineret.

„Ne-am propus să identificăm alături de invitaţii noştri cele mai bune căi de comunicare şi de lucru în echipă, astfel încât împreună să venim în sprijinul tinerilor cu un pachet integrat de servicii care să îi ajute în procesul de tranziţie de la ciclul secundar de şcoală către piaţa muncii sau către sistemul superior de învăţământ. BNS propune un parteneriat inter-instituţional care nu presupune costuri suplimentare”, a spus Alexandru Florin Papuc, coordonatorul caravanei.

Comentarii

comentarii