Acasă Uncategorized Caravanele “MasterChef” şi “Vocea Romȃniei” au ajuns în Banat

Caravanele “MasterChef” şi “Vocea Romȃniei” au ajuns în Banat

1203
DISTRIBUIȚI

MasterChef

Noile sezoane “MasterChef” şi “Vocea Romȃniei” se anunţă a fi pline de surprize, aşa cum au demonstrat şi preselecţiile desfăşurate în acest weekend la Timişoara. În Banat, familiile au deţinut puterea, pentru că mai mulţi membrii ai aceloraşi familii s-au înscris atȃt la “MasterChef”, cȃt şi la “Vocea Romȃniei”.

Sȃmbătă, caravana “MasterChef” a făcut următoarea oprire în Timişoara, pentru a descoperi talentul locuitorilor de aici şi aromele locale. Savoarea oraşului a fost data de combinaţia unică de reţete şi arome, ce demonstrează multiculturalitatea zonei. Preparatele au fost sȃrbeşti, ungureşti, austriace sau cu specific german, iar cel mai spectaculos a fost un jambon încorporat în pȃine de casă. Concurenţii au prezentat atȃt bucate tradiţionale, dar şi retete proprii, inspirate şi inventive. Media de vȃrstă a bănăţenilor pasionaţi de găsit a fost situată între 30 şi 50 de ani, spre desosebire de curajoşii prezenţi care şi-au arătat talentul muzical, cu vȃrste între aproximativ 16 şi 25 de ani.
La preselecţiile pentru Vocea Romȃniei din Timişoara, două foste concurente au venit să îi susţină pe bănăţeni – Kinga, concurenta ce a facut parte din echipa lui Smiley, şi Claudia Iuga, cea care este ziua poliţist, iar seara cȃntă cu formaţia sa “Quaternion Band” sau cu Filarmonica din Arad. Timişorenii şi-au arătat preferinţele pentru Rihanna şi Christina Aguilera, ale căror melodii au fost des alese pentru a impresiona juriul în cadrul audiţiilor din acest weekend. Însă piesele cele mai des auzite in această duminică la Timişoara au fost “All of Me” – John Legend şi “Feeling Good” a lui Michael Bubble.
Preselecţiile pentru al cincilea sezon “MasterChef” şi al patrulea sezon “Vocea Romȃniei” au reunit şi de această dată oameni ambiţioşi, care vor să cȃştige premiul cel mare şi să uimească o ţară întreagă cu talentul lor.

Comentarii

comentarii