Acasă Actualitate Care sunt limitele acestei administrații? Mâine poate ne vor pângări bisericile și...

Care sunt limitele acestei administrații? Mâine poate ne vor pângări bisericile și catedrala

DISTRIBUIȚI

Pe clădirea Operei Timișoara, a fost proiectat în mod sfidător, cu câteva zile în urmă, un text cu titlul “Homosexualitatea – un fenomen care există!”

Evident că timișorenii s-au simțit profund jigniți la vederea acestui mesaj și la fel de revoltați că administrația useristă, în frunte cu Dominic Friz, a putut aproba o asemenea manifestare cu un scop clar: zdrobirea intenționată a bunului simț și jignirea brutală a timișorenilor!

Prezentăm revolta a doi timișoreni, un liberal și un social democrat!

Lucian Căldăraru, PNL Timiș, revoluționar cu merite deosebite:

“Nu contest existența homosexualității, dar condamn sacrilegiul comis pe fațada Operei ! Au întrecut măsura!”

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte PSD Timiș:

“Centrul Timișoarei era odată epicentrul creștinătății. La Revoluție, la îndemnul pastorului Dugulescu făcut la balconul Operei din Timișoara, oamenii care se adunaseră aici au îngenuncheat și au spus ,,Tatăl Nostru”.

Erau conștienți atunci că doar Dumnezeu îi poate izbăvi de comunism, că doar Dumnezeu poate salva țara aceasta de regimul opresiv.

Acum, la 34 de ani de la acel moment, administrația locală permite ca simbolul credinței și al educației să fie pângărit cu o odă adusă homosexualității. Este complet strigător la cer.

Este o rușine cum a ajuns să fie tratat orașul-simbol al Revoluției din 1989! De ce să suporte timișorenii toate aceste manifestări care sunt împotriva oricăror principii fundamentale: familie, tradiții, credință?

Care sunt limitele acestei administrații? Dacă azi acceptăm o astfel de manifestare pe clădirea Operei, poate mâine ne vor pângări și bisericile, Catedrala Mitropolitană sau clădirile școlilor”.

Comentarii

comentarii