Acasă Cultura Cargo Berlin – Timișoara. Spectacol de teatru în mișcare în camion și...

Cargo Berlin – Timișoara. Spectacol de teatru în mișcare în camion și povești de viață în doi metri pătrați

DISTRIBUIȚI

Un spectacol de teatru în mișcare, un camion reconvertit și povești de viață desfășurate în doi metri pătrați. Pe scurt, Cargo Berlin – Timișoara, spectacolul – experiență care te invită să fii spectator în viața a doi şoferi de TIR, pe un drum obișnuit, cu opriri în puncte cheie din Timișoara și din împrejurimi.

În centrul atenției este un trailer modificat, cu 46 de locuri destinate publicului, în care răsună poveștile a doi șoferi de camion români din cei doi metri pătrați ai cabinei trailerului. Spectacolul te invită să fii în mijlocul poveștilor celor doi, dar și al provocărilor pe care le întâmpină transportatorii de marfă pe trasee.

Traseul va include staționarea în anumite puncte cheie precum rampe de manipulare a mărfurilor, depozite, puncte de control și multe altele.

Premiera “Cargo Berlin-Timișoara” se joacă pe 31 martie, de la 19:00. Spectacolul se va juca până pe 27 mai.

Punctul de start este mereu stația de autobuz Punctele Cardinale din Timişoara. Vă rugăm să ajungeți la punctul de plecare cu cel puțin 15 minute înainte de ora 19.

Spectacolul din Timișoara se bazează pe cel din Bulgaria – CARGO Sofia X, pus în scenă în 2006, însă pentru varianta timișoreană doi șoferi români sunt inspirația numărului de teatru. Spectacolul a fost finanțat de către Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara și are ca partener MARACANA.

Rimini Protokoll

Renumita casă de producție teatrală Rimini Protokoll a fost fondată în anul 2000 de Helgard Haug, Stefan Kaegi și Daniel Wetzel, devenind o referință în lumea teatrului datorită ideilor unice, dând viață la spectacole care au uimit publicul.

Teatrul Basca

Teatrul Basca s-a înființat în Timișoara, desfășurând proiecte de teatru, film, muzică și circ cu, pentru și despre persoanele aflate în dificultate. Teatrul promovează înțelegerea și creează legături între comunități, iar publicul lor are ocazia să pătrundă în lumea interioară a grupurilor vulnerabile, promovând empatia și conștientizarea.
2023 Evenimentul este inclus în Programul Cultural “Timisoara 2023 – Capitala Europeana a Culturii” si este finantat de Municipiul Timisoara prin Centrul de proiecte.

 

Comentarii

comentarii