Acasă Actualitate Carnavalul toamnei 2018, la Școala nr. 2 Timișoara

Carnavalul toamnei 2018, la Școala nr. 2 Timișoara

1503
DISTRIBUIȚI

Școala Gimnazială nr. 2 din Timișoara, de pe strada Mureș nr. 8, a organizat Carnavalul toamnei, în parteneriat cu Grădinița P.P. nr. 23 Timișoara, Grădinița P.P. nr. 29, marți, 13 noiembrie 2018.

În deschidere, elevii ansamblului popular de la Școala nr. 2 au prezentat invitaților două dansuri populare. Apoi, animatorul profesionist invitat i-a antrenat pe micii preșcolari de la grupele mari în jocuri, cântece și dans. Preșcolarii de la grupele mari din Grădinița P.P. nr. 23 au venit însoțiți de părinți și de doamnele educatoare Tautu Silvia, Tamara Lupu, Brailoiu Gina și Florescu Daniela, iar preșcolarii de la grupa mare din Grădinița P.P. nr. 29 au venit însoțiți de părinți și de doamnele educatoare Văduva Rodica și Mezinca Camelia.

De asemenea, joi, 15 noiembrie, Școala Gimnazială nr. 2 va organiza o altă activitate cu aceeași temă, cu Grădinița P.P. nr. 2 Timișoara, Grădinița P.P.nr. 29 Timișoara. În deschidere, elevii corului de la Școala nr. 2, sub îndrumarea profesorului de muzică, Daniel Milencovici, vor prezenta invitaților un scurt recital folosind și instrumente muzicale. Apoi animatorul îi va antrena pe micii preșcolari de la grupele mari în jocuri, distracție și voie bună.

Preșcolarii de la grupa mare din Grădinița P.P. nr. 2 vor veni însoțiți de părinți și de doamna educatoare Barbu Nada, Peiovici Snejana, iar preșcolarii de la grupele mari din Grădinița P.P. nr. 29 Timișoara vor veni însoțiți de părinți și de doamnele educatoare Vasilache Camelia, Lațcu Daniela, Idorași Simona și Alexandru Claudia. Seria de evenimente a fost organizată de doamnele învățătoare Jurca Geanina și Pentea Oana și de doamnele învățătoare care vor prelua începând cu anul școlar 2019 – 2020 clasele pregătitoare. Este vorba de Tuță Silvia, Hajdo Mirela și Trif Clorine. Clasele pregătitoare își vor desfășura activitățile la sediul școlii de pe  str. Mureș nr. 8 Timișoara. Cu acest prilej, Geanina Jurca, consilier educativ învățământ primar, a declarat: ”Am organizat acest frumos Carnaval al toamnei pentru a-i familiariza pe viitorii mici elevi cu școala noastră, cu doamnele învățătoare, pentru a le ușura cât mai mult, lor și chiar părinților, trecerea de la grădiniță la școală. Îi așteptăm pe toți cu mult drag să devină elevii noștri, la Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara”.

 

 

Comentarii

comentarii