Acasă Cultura Cartea zilei la Timișoara: Blesteme&more, de Tudor Crețu, directorul Bibliotecii Județene Timiș

Cartea zilei la Timișoara: Blesteme&more, de Tudor Crețu, directorul Bibliotecii Județene Timiș

DISTRIBUIȚI

Noul volum de poezie intitulat Blesteme&more, apărut la Casa de Pariuri Literare, semnat de Tudor Crețu, directorul Bibliotecii Județene Sorin Titel Timișoara se află în librăriile din oraș, dar și din întreaga țară și, bineînțeles, poate fi găsit pe internet numai la un clic distanță.

”Societate românească, m-ai înțepat cu oase de broască, cu înotătoare de pește. Mi-ai transformat guleru-n clește, -n ștreang. Salivam dup-orice copac sau gang. Societate românească, societate pur și simplu, buric între coarne de zimbru, carie cu vârtej – să mă sinucid, măcar, ca soldații în ceva bej”, scrie autorul provocator.

”Dacă are cineva nevoie de un serviciu de blesteme, la Tudor Crețu trebuie să apeleze, pentru că o asemenea vervă imprecativă nu am mai văzut de pe vremea lui Tudor Arghezi….”, atenționează criticul literar Al. Cistelecan.

Fragmente sonore în lectura autorului

Fragmentele sonore pot fi ascultate prin scanarea codului QR afișat pe ultima pagină a cărții (chiar și ca link). Linkul/codul facilitează accesul la mediul digital pe care e stocată arhiva audio. Nu se poate vinde codul/linkul fără achiziția fizică a cărții (de unde și denumirea de ediție sonoră și nu audiobook, care presupune un suport fizic de stocare). https://cdpl.ro/produs/blesteme-more-tudor-cretu/

 

 

Comentarii

comentarii