Acasă Cultura Cartea zilei la Timișoara: Calea vindecării, autori prof. dr. Pavel Chirilă și...

Cartea zilei la Timișoara: Calea vindecării, autori prof. dr. Pavel Chirilă și prof. dr. Ilie Bădescu

1010
DISTRIBUIȚI

Cartea zilei, la Timișoara: Calea vindecării, scrisă de prof. univ. dr. Pavel Chirilă, fondatorul și coordonatorul Clinicii Nera, din județul Caraș Severin, și prof. univ. dr. Ilie Bădescu, a trezit interesul bănățenilor și are mare succes în librării.

”Adevărata vindecare este în Iisus purtător de cruce, vindecător și mântuitor de boala cea cumplită a morții veșnice. Acesta este temeiul teoriei și terapiei care ne îndrumă să abordăm orice necaz, orice suferință, orice boală prin urcarea celor două etaje: etajul restaurării sănătății sufletești și etajul înlăturării suferinței trupului material.

Însă puterea urcării etajelor vindecării nu este de la noi, nici exclusiv de la mica reparație a vreunui medicament, ci de la Dumnezeu, Care lucrează în fiecare caz în parte – și pentru cei ce știu lucrul acesta, și pentru cei ce nu știu. Metodica celor doi pași este valabilă și pentru bolile individuale, și pentru maladiile corpurilor sociale – fie familia, fie cetatea, fie statul, fie civilizația în întregul ei. Propunem, iată, o nouă concepție despre calea vindecării, cu aplicație la bolile individuale și sociale deopotrivă”, explică autorii.

Comentarii

comentarii