Acasă Cultura Cartea zilei la Timișoara! Fier și catifea în umbră, de Diana Năstase....

Cartea zilei la Timișoara! Fier și catifea în umbră, de Diana Năstase. Lansare la Street Delivery 2021

266
DISTRIBUIȚI

Cartea zilei! În cadrul Street Delivery Timișoara – ediția Leapșa, va fi lansat volumul „Fier și catifea în umbră”, de Diana Năstase, sâmbătă 18 septembrie, de la ora 17.00, eveniment organizat de editurile Creator și Cărturești și UVT.

Este o carte despre viață, trăiri și memorii, care abordează pe un ton atrăgător și inteligent teme actuale, ca de exemplu: anxietatea, critica, pasiunile sau perfecționismul, dar și subiecte precum călătoriile exotice și introspective sau problemele actuale ale societății.

Invitații evenimentului sunt: Marcel Tolcea (scriitor & jurnalist) și Adrian Petru Stepan (scriitor).Acompaniamentul muzical va fi susținut de Mihai Bîzgan.

Diana Năstase s-a născut la Timișoara, unde locuiește și în prezent. A studiat Științele Comunicării – Jurnalistica, fiind pasionata de scriitură și de citit de când era copil. Pe lânga munca ei despre care spune că este „despre oameni” (resurse umane), Diana își găsește timp să împărtășeasca cu cei din jur experiența ei profesională și personală, la conferințe și seminarii și prin colaborări jurnalistice și articole de specialiate.

Comentarii

comentarii