Acasă Cultura Cartea zilei, la Timișoara! Împăcarea cu tine însuți, autori părintele Francisc Doboș...

Cartea zilei, la Timișoara! Împăcarea cu tine însuți, autori părintele Francisc Doboș și părintele Constantin Necula

DISTRIBUIȚI

Cartea zilei, la Timișoara! Împăcarea cu tine însuți, autori părintele Francisc Doboș și părintele Constantin Necula, o carte despre drumul fiecăruia dintre noi spre împăcarea cu sine, nu despre dogme sau dispute religioase.

Părintele Necula și Părintele Doboș răspund întrebărilor care ne frământă pe toți, invitându-ne să ne iertăm mai ușor, să ne iubim mai mult și să ne stabilim repere solide pentru a putea rezista furtunilor din jurul nostru.

Într-o epocă a dezbinării, părintele Francisc Doboș și părintele Constantin Necula ne invită să privim dincolo de diferențele care ne despart și să redescoperim cât de multă nevoie avem unii de alții pentru a reuși să ne vindecăm rănile și să ne împăcăm cu noi înșine.

Cei doi oferă răspunsuri la întrebările care ne macină pe fiecare dintre noi, despre împăcarea cu trecutul, dar și despre viitorul copiilor noștri, despre viața veșnică, dar și despre clipa noastră de aici și de acum. Cu fiecare întrebare, suntem invitați să mai facem un pas pe drumul spre împăcarea cu sine, un drum dificil pe care nu trebuie să îl parcurgem singuri, ci însoțiți de semenii noștri și de Dumnezeu – explică editorii.

 

 

Comentarii

comentarii