Acas─â Economic Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa...

Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

1556
DISTRIBUIȚI

Mega Image alege cartierul ISHO pentru a-╚Öi extinde re╚Ťeaua ├«n zona de vest a ╚Ť─ârii ╚Öi preg─âte╚Öte inaugurarea unui magazin amplu care va deservi at├ót cartierul ISHO c├ót ╚Öi locuitorii din vecin─âtate cresc├ónd confortul din ├«ntreaga zon─â.

Noul spa╚Ťiu comercial va ocupa o suprafa╚Ť─â de 1.200 mp ╚Öi va fi amplasat la parterul cl─âdirii Parkside D din proiectul ISHO, av├ónd expunere direct─â la bulevardul Take Ionescu. ├Äntreaga suprafa╚Ť─â va fi preg─âtit─â ├«n jurul unui concept urban modern care s─â redea atmosfera ISHO, integr├ónd elemente moderne ╚Öi inovative specifice totodat─â brandului Mega Image. Noul Mega Image va fi complet func╚Ťional la finalul acestui an, chiar ├«nainte de darea complet─â ├«n folosin╚Ť─â a cl─âdirii D. Datorit─â amplas─ârii strategice ╚Öi accesului direct de la bulevard, noul Mega Image ISHO va deservi , totodat─â, cartierele Take Ionescu, Medicinei ╚Öi Tipografilor.

ÔÇťMega Image este un nou partener de anvergur─â care se al─âtur─â proiectului ISHO cu un concept unic pe care ni l-am dorit foarte mult ├«n cartierul pe care ├«l dezvolt─âm. Se ├«ncheag─â acel concept de via╚Ť─â urban─â pe care ni l-am imaginat, cu toate magazinele necesare vie╚Ťii de zi cu zi ╚Öi toate serviciile importante la ├«ndem├ón─â. Angaja╚Ťii care vor lucra ├«n cl─âdirile noastre, locuitorii ansamblului ISHO, dar ╚Öi timi╚Öorenii din zona ├«nvecinat─â se vor bucura de noua facilitate. ISHO nu ├«nseamn─â doar apartamente frumoase ╚Öi spa╚Ťii de lucru moderne, ci un cartier complet cu fiecare facilitate g├óndit─â la nivel de detaliu. De aceea, pentru noi este o prioritate s─â atragem cei mai buni furnizori pe fiecare domeniu pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru locuitorii ISHO, dar ╚Öi pentru cei care lucreaz─â aiciÔÇŁ, subliniaz─â Ovidiu ╚śandor, dezvoltatorul ISHO.

Noul Mega Image se al─âtur─â unui mix variat de servicii de cea mai ├«nalt─â calitate selectate de dezvoltatorul ISHO. Serviciile includ deja o brut─ârie Prospero, o farmacie Helpnet ╚Öi b─ânci precum Unicredit sau Raiffeisen Bank. ├Än acela╚Öi timp, zona pietonal─â a ansamblului va fi deservit─â de restaurante moderne, cafenele, terase ╚Öi alte spa╚Ťii de socializare ╚Öi relaxare. ISHO va oferi un centru de conferin╚Ťe performant care va atrage evenimentele de business importante din ora╚Ö, dar ╚Öi un spa╚Ťiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. ├Än ISHO va func╚Ťiona ulterior o gr─âdini╚Ť─â ╚Öi un after-school.  De asemenea, ├«n ansamblu a fost construit un spa╚Ťiu multifunc╚Ťional dedicat evenimentelor culturale, sociale, cu impact asupra vie╚Ťii ora╚Öului, spa╚Ťiu care va fi dat in curand in folosinta.

Cl─âdirea Parkside D, aflata in ultima etapa de finalizare, ├«n care va func╚Ťiona noul Mega Image va avea 20 de etaje ╚Öi va cuprinde 245 de apartamente. Etajele superioare sunt rezervate penthouse-urilor Supreme ╚Öi vor oferi o priveli╚Öte unic─â asupra ora╚Öului. Majoritatea apartamentelor au fost deja contractate, dar exist─â ├«n continuare cateva disponibilit─â╚Ťi.

Comentarii

comentarii