Acasă Cultura Cărțile te ajută să crești – primul proiect de donație de cărți...

Cărțile te ajută să crești – primul proiect de donație de cărți al Asociației Culturale La Două Bufnițe Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cărțile te ajută să crești – proiectul Asociației Culturale La Două Bufnițe Timișoara, s-a încheiat cu succes! Este primul proiect de donație de cărți al Asociației.

Școlile din Livezile, Ghizela, Pișchia, Saravale, Margina și Bethausen au primit cărți noi pentru bibliotecile lor, iar elevii de la aceste școli au participat la ateliere de lectură online

Din categoria ce vrăji au mai făcut fetele, toamna asta ne-a reușit un proiect de donație de cărți pentru 6 școli din zona rurală a județului Timiș. În plus, am și făcut cu ei ateliere prin ZOOM. Și ne-a plăcut. Și mai facem. Și sperăm să contribuim cât mai mult la a le aduce copiilor din acele zone o bucurie și măcar o fărâmă de șansă.

Credem că cel mai important lucru pentru Asociația Culturală La Două Bufnițe și pentru librăria independentă La Două Bufnițe rămâne întâlnirea dintre tinerii cititori și cărți, deoarece ceea ce le putem oferi prin evenimentele și activitățile pe care le facem poate influența relația cu lectura a generațiilor viitoare.

Comentarii

comentarii