Acas─â Actualitate CASCADA IT la Aquatim

CASCADA IT la Aquatim

877
DISTRIBUIȚI

vlaicu aquatimAquatim are o experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n exploatarea sistemelor SCADA, acestea func╚Ťion├ónd, cu succes, la sta╚Ťiile de tratare ╚Öi epurare din Timi╚Öoara.
Proiectul CASCADA lucreaz─â cu sistemele de automatizare deja implementate, la sta╚Ťiile de tratare, respectiv de epurare din S├ónnicolau Mare ╚Öi F─âget, investi╚Ťii realizate de Aquatim prin programul de modernizare a infrastructurii de ap─â din fonduri europene. CASCADA este denumirea unui proiect inovativ, ├«n derulare la Aquatim, prin care salaria╚Ťii societ─â╚Ťii vor beneficia de cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi experien╚Ťa rezultate ├«n urma colabor─ârii cu echipe de exper╚Ťi din domeniile electrotehnic, IT ╚Öi automatiz─âri.
 Proiectul vizeaz─â dezvoltarea unor solu╚Ťii informatice pentru optimizarea sistemelor SCADA, de control automat ╚Öi conducere la distan╚Ť─â a proceselor de la sta╚Ťiile de tratare ╚Öi epurare. CASCADA va furniza speciali╚Ötilor Aquatim informa╚Ťii valoroase ├«n perspectiv─â, de ajutor la stabilirea cerin╚Ťelor cuprinse ├«n caietele de sarcini ale viitoarelor programe mari de investi╚Ťii ale companiei.
CASCADA dispune de un buget de 460.000 de lei, fonduri nerambursabile guvernamentale, asigurate prin programul Bridge Grant 2016, al Ministerului Educa╚Ťiei ╚Öi Cercet─ârii ╚Öi este coordonat de Universitatea ÔÇ×PolitehnicaÔÇŁ Timi╚Öoara, cu care Aquatim are o colaborare durabil─â, de succes, explic─â dr. ing. Ilie Vlaicu, director general.

Comentarii

comentarii