Acasă Cultura Câștigătorii concursului „Școala de Artă Timișoara” 2021

Câștigătorii concursului „Școala de Artă Timișoara” 2021

1039
DISTRIBUIȚI

S-au aflat câștigătorii! Concursul „Școala de Artă Timișoara”, derulat în perioada februarie – martie 2021, s-a încheiat. După mai multe zile în care materialele trimise de concurenți au fost examinate, analizate și notate, membrii juriului i-au ales pe cei mai buni dintre cursanții înscriși în competiție.

În total, 142 de elevi ai Școlii de Artă din Timișoara, coordonați de 18 profesori, au luat parte la concursul online organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Rezultatele, la fiecare categorie în parte, pot fi consultate pe site-ul instituției, https://ccajt.ro/castigatorii-concursului-online-scoala-de-arta-timisoara/.

”Deși ne-am fi dorit ca acest concurs să se desfășoare față în față, pandemia de coronavirus, carantina și măsurile de protecție impuse de autorități ne-au determinat să îl organizăm în format online.

„Am dorit astfel să ne încurajăm cursanții și să îi ajutăm să își dezvolte aptitudinile de care vor avea nevoie în viitor, când vor interacționa, în calitate de artiști, cu publicul. Am dorit de asemenea să îi promovăm pe cei mai buni dintre elevii Școlii”, a declarat managerul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, prof. Liliana Laichici.

Câștigătorii fiecărei secțiuni a concursului vor fi promovați pe platformele media ale instituție și vor participa de asemenea la viitoarele evenimente pe care Centrul de Cultură și Artă le va organiza.  Îi felicităm pe cei care au câștigat, și le mulțumim tuturor, cursanți și dascăli deopotrivă, pentru participarea la această competiție – este mesajul CCAJ Timiș.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii