Acasă Actualitate Cât câștigă pe lună, ”la vedere”, fără spor de calculator, primarul Timișoarei,...

Cât câștigă pe lună, ”la vedere”, fără spor de calculator, primarul Timișoarei, Nicolae Robu

DISTRIBUIȚI

Pentru că tot se apropie alegerile, USR Timiș a calculat cât câștigă pe lună, ”la vedere”, fără spor de calculator, primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Cifrele sunt valabile pentru anul 2019, conform declarație de avere depusă conform legii de primar.

„Eu nu tânjesc după averi! (…) Nu am niciun bonus, de niciunde, nici măcar un spor de lucru pe calculator, deși nu cred că există primar în țara asta să stea pe calculator cât stau eu. Merit din plin, pentru că muncesc enorm și mă dedic la maximum timișorenilor și orașului”, declara, printre altele, primarul Nicolae Robu la conferința de presă de marți.

”În țara în care fel de fel de privilegiați pot cumula anumite funcții, noi ne întrebăm cât de moral este ca dl. primar să fie remunerat pentru două locuri de muncă ce presupun normă întreagă. Are dumnealui timp să fie și un primar dedicat, și un profesor care-și face treaba ca la carte? Vi se pare firesc ca statul român să plătească în același timp aceleiași persoane două salarii consistente pentru două job-uri full-time?”, se întreabă cei de la USR Timiș.

Comentarii

comentarii