Acasă Eveniment Cătălin Țincu – tânărul care s-a stins din viață la doar 27...

Cătălin Țincu – tânărul care s-a stins din viață la doar 27 de ani în accidentul de la Ineu

2909
DISTRIBUIȚI

Tragedie în această după amiază la Ineu în apropiere de fabrica Delphi. Nu știm încă detaliile anchetei, nu știm cine și cu ce s-a făcut vinovat de producerea acestei tragedii, dar un tânăr de doar 27 de ani a plecat dintre noi…

Cătălin Țincu, în împătimit de body-building, un tânăr cunoscut în orașul Ineu și nu numai, s-a stins din viață. A fost personal trainer la o sală de forță din Ineu. A fost ultimul său drum cu mașina pe care și-a dorit-o și de care avea foarte multă grijă, un BMW Serie 3.

Familia sa este în stare de șoc, prietenii au început deja să-i scrie mesaje de condoleanțe pe contul de Facebook, dar din păcate acum se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

În urmă cu doar două luni a avut o postare care îl caracterizează pe Cătălin. A postat o fotografie alături de prietenii săi Dorin și Adi însoțită de un comentariu: „Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii!”

Din păcate, lui Dorin și lui Adi, familiei lui Cătălin și celor mulți care l-au cunoscut nu le rămâne decât să-și ia rămas bun de la cel care le-a fost apropiat. Șoselele Aradului au făcut încă o victimă…

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii