Acasă Sănătate Câţi bani au primit spitalele din Timiş, în ultimele luni ale anului...

Câţi bani au primit spitalele din Timiş, în ultimele luni ale anului 2017?

DISTRIBUIȚI

Pentru a veni în sprijinul asiguraților, Casă Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș  a  suplimentat bugetul  unităților sanitare cu paturi cu suma de  8 milioane de lei.

Astfel, toate persoanele care se adresează spitalelor beneficiază de asistență medicală de care au nevoie și la care au dreptul,  fără întrerupere. “Facem un apel în acest sens, că în cazul în care orice persoană întâmpină dificultăți în obținerea  serviciilor medicale de care au nevoie în cadrul spitalelor, să sesizeze Casa de Asigurări de Sănătate Timiş”, a subliniat Mariana Marcu, PR CJAS Timiş.

În urmă suplimentării  bugetul  total pentru acest an,  a ajuns la aproximativ 380 de milioane de lei. Cele mai multe fonduri s-au alocat următoarelor spitale: Spitalul Județean Timișoara aproximativ 110 milioane de lei; Spitalul Municipal 81 de milioane de lei; Spitalul Louis Țurcanu  aproximativ 45 de milioane de lei; Spitalul Victor Babeș 19 milioane de lei; Institutul de Cardiologie 20 de milioane de lei; Spitalul Municipal Lugoj 14 milioane de lei; Spitalul de Psihiatrie Gătaia 15 milioane de lei; Spitalul de psihiatrie și măsuri de siguranță Jebel 15 milioane de lei.

De asemenea, în urma unei analize efectuate de CJAS Timiș, s-a constatat  că există spitale care nu au reuşit să-şi consume sumele alocate, pentru primele 9 luni ale anului în curs. Cele mai mare sume neutilizate s-au înregistrat la următoarele spitale: Spitalul Municipal  din Timișoara care a rămas cu aproape 3 milioane de lei neconsumaţi. Spitalul de Copii Louis Țurcanu, a rămas de 1.300.000 lei; Spitalul Victor Babeș , 1.555.000 lei neconsumaţi; Spitalul Municipal Lugoj, 1.265.000 lei şi Spitalul CFR 516 mii lei.

 

 

 

Comentarii

comentarii