Acasă Actualitate Caz de COVID-19 în Primăria Timișoara, la Direcția Economică. Mai multe persoane...

Caz de COVID-19 în Primăria Timișoara, la Direcția Economică. Mai multe persoane în autoizolare

2343
DISTRIBUIȚI

În Primăria Municipiului Timișoara, la Direcția Economică, a apărut un caz de COVID-19, iar mai multe persoane, considerate de inspectorii de sănătate publică contacți ai persoanei infectate au fost trimise în izolare la domiciliu.

Informația ne-a fost confirmată de Alina Pintilie, directorul Direcției de Comunicare ne-a confirmat că, într-adevăr, este vorba despre un caz de COVID-19 confirmat până la această oră (informațiile erau, inițial, sunt două – n.r.). Tot aceasta ne-a spus că cinci alți angajați ai direcției, contacți ai persoanei infectate, sunt în autoizolare la domiciliu. Reprezentanta primăriei ne-a spus că e vorba despre mai multe persoane incluse în ancheta epidemiologică, dar nu a știut să ne spună dacă, până la această oră, toate au primit rezultatele testului pentru COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Timiș, Cornelia Bubatu, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, că Primăria Municipiului Timișoara are COVID-19. Am cerut mai multe detalii despre acest caz, dar nu se știe dacă pot fi făcute publice, însă, dacă da, Direcția de Sănătate Publică ni le va comunica.

Comentarii

comentarii