Acasă Eveniment Caz șocant în Timiș! Doi frați gemeni, fiii unui avocat, au fost...

Caz șocant în Timiș! Doi frați gemeni, fiii unui avocat, au fost arestați după ce au abuzat mai mulți copii

DISTRIBUIȚI

Caz șocant în Timiș. Gemenii pedofili au lovit din nou. Băieții unui celebru avocat au fost arestați după ce ar fi violat mai mulți copii. Ancheta este secretă, având în vedere că victimele nu au împlinit 16 ani. Iar detaliile sunt îngrozitoare.

Gemenii Adrian si Alexandru Calapis, in varsta de 30 de ani, sunt fiii avocatului Nicolae Calapis, din Sannicolau Mare.

Unul dintre frați a fost arestat acum două zile. Este acuzat ca ar fi încercat să violeze mai mulți copii. Tânărul în vârstă de 30 de ani este din localitatea timișeană Sânnicolau Mare. Aici unde tatăl său are un cabinet de avocatură. 

În urmă cu aproximativ 3 luni și fratele său a fost arestat în același dosar, pentru infracțiuni mult mai grave. Este acuzat că a violat mai mulți minori. Nu ar fi acționat singur, ci împreună cu o tânără, care și ea este acuzată de aceleași fapte. Și ea a fost arestată preventiv. 

În plus, cei doi au mai fost arestați și pentru că ar fi încercat să constrângă victimele dar şi pe familiile acestora să nu depună plângere la poliţie şi să nu divulge ce s-a întâmplat. Astfel că, procurorii au reținut și infracțiunea de șantaj. 

Două dintre victime sunt de cetățenie străină, iar faptele s-ar fi petrecut chiar în urmă cu un an. Potrivit unor surse, cel mai probabil gemenii au mai multe victime, însă, de teamă, copiii nu au povestit nimic acasă. 

Frații nu sunt străini de aceste fapte, ei fiind condamnați în trecut pentru acte similare. La vremea respectivă, procurorii DIICOT spuneau că cei doi au avut zece victime. Una dintre fetițe a fost urmărită de gemeni în scara blocului, după care au intrat peste ea în casă. Pe celelalte victime, cei doi frați le urmăreau pe stradă, când se întorceau de la școală, le ademeneau într-o mașină unde le obligau să se dezbrace și le fotografiau. Vorbim de fetițe cu vârste cuprinse între șapte și nouă ani.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii