Acasă Eveniment Caz șocant în vestul țării. O femeie a fost sechestrată de trei...

Caz șocant în vestul țării. O femeie a fost sechestrată de trei tineri și bătută cu parul

390
DISTRIBUIȚI

Procurorii din Bihor au reţinut un pompier, pe iubita acestuia şi pe fratele ei, acuzaţi că au sechestrat o femeie, au dezbrăcat-o, au bătut-o şi au tuns-o, aruncând-o în final, în pielea goală şi cu un căluş în gură în curtea casei.

Victima celor trei, spun sursele „Adevărul“, lucrează la o firmă din satul bihorean Ortiteag, comuna Măgeşti, patronată de omul de afaceri Gavril Costa, fostul primar al comunei în perioada 2000-2012. Copiii afaceristului,  Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani), o bănuiau pe femeie că ar avea o legătură amoroasă cu tatăl lor şi au decis să-i dea o lecţie împreună cu iubitul Andradei, Cătălin Butuc (31 ani), fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Bihor.

Răzbunarea a fost pusă în aplicare vineri, când cei trei au chemat-o pe femeie la sediul firmei, sub pretextul unor probleme de serviciu iar când a ajuns au sechestrat-o într-un birou, unde au dezbrăcat-o, au legat-o de mâini şi picioare şi i-au pus un căluş în gură, după care au bătut-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, scrie adevarul.ro.

În final, femeia, mama a doi copii de 11 respectiv 18 ani, a fost urcată dezbrăcată într-o maşină, cu care Florin Costa şi Cătălin Butuc au dus-o până în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului.

Ancheta în caz este desfăşurată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj care, vineri noaptea au “periat” locul în care s-a produs incidentul, ridicând probe, audiind martori şi vizionând înregistrările camerelor de supraveghere. În zorii zilei de sâmbătă, anchetatorii au descins şi la locuinţa fraţilor Costa şi la cea a pompierului, cei trei fiind apoi ridicaţi şi conduşi la audieri. Interogatoriile s-au întins până sâmbătă seara când anchetatorul lor a decis să-i reţină pentru 24 de ore, sub acuza de tâlhărie şi lipsire de libertate, urmând să decidă în cursul zilei de duminică dacă vor propune instanţei de judecată arestarea lor.

Pe de altă parte, într-un comunicat transmis sâmbătă seara, reprezentanţii ISU Bihor s-au delimitat de faptele pompierului militar ridicat pentru audieri şi reţinut. „În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri și reținut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar și va pune la dispoziția organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituția noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcție  de concluziile  instanței de judecată”, se arată în comunicat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar.

 

Comentarii

comentarii