Acasă Administraţie Cazul fetiţei de 14 ani răpită la Timişoara: Poliţiştii au reţinut o...

Cazul fetiţei de 14 ani răpită la Timişoara: Poliţiştii au reţinut o persoană din familia Cârpaci

522
DISTRIBUIȚI

ileana carpaci

În urmă cu o lună, o fetiţă de etnice romă din Timişoara, în vârsă de 14 ani, a fost răpită de pe stradă, în timpul zilei. Luni, 11 august, poliţiştii au reţinut-o pe Ileana Cârpaci, suspectă în cazul răpirii.

Ileana Cârpaci, ţiganca devenită cunoscută după ce a agresat un avocat la Timişoara, a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Ea este acuzată de sechestrare de persoană şi răpire. Sursele noastre susţin că Ileana Cârpaci încearcă acum să cadă la înţelegere cu părinţii fetei răpite. Se vehiculează suma de 80.000 de euro, pe care familia Cârpaci ar fi plătit-o familiei Stancu, părinţii fetiţei răpite.

Familia Stancu deţine Hotelul Arta de Calea Lugojului, iar familia Cârpaci au făcut o adevărată avere din vânzări de maşini.

Fetiţa ar fi fost răpită pentru a deveni soţia lui Cârpaci President, un tănăr de 22 de ani, cu domiciliul în Germania. Tânărul ar fi întreţinut relaţii sexuală cu minora răpită, fără acordul acesteia.

“Am reţinut un suspect în cazul fetiţei răpite, pe care l-am prezentat Parchetului. Este un caz mult mai complicat decât pare la prima vedere, căruia sperăm să-i dăm de capăt”, a declarat, pentru ZIUA de Vest, surse din cadrul anchetei.

Foto: adevarul.ro

Comentarii

comentarii