Acasă Eveniment Cazul straniu al copilului de 7 ani dispărut de trei săptămâni

Cazul straniu al copilului de 7 ani dispărut de trei săptămâni

1436
DISTRIBUIȚI

Un copil de 7 ani, din Arad, a dispărut fără vreo urmă. Nimeni nu ştie absolut nimic despre el, familia a trecut testul poligraf, spun poliţiştii, iar ciobanul care l-a luat la muncă spune că nu ştie nici el, nimic.

Poliţiştii exclud momentan orice ipoteză, în afară de cea a rătăcirii copilului, însă familia micuţului arată cu degetul spre cioban, ultimul care l-a văzut pe copil înainte să dispară fără urmă.

Corbei Sebastian Ionel, de 7 ani, nu poate fi găsit nicăieri de trei săptămâni. Sute de persoane l-au căutat, fără niciun rezultat. Poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune.

De asemenea, zeci de voluntari de la Rescue 4×4 cu jeep-uri, atv-uri, motociclete, au participat la căutări. S-au înălţat şi drone, nimic. Absolut nimic, iar familia încă aşteaptă răspunsuri despre unde se află copilul lor.

Mama şi rudele copilului dispărut arată cu degetul spre ciobanul care l-ar fi dus la stână. De acolo, copilul a dispărut şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic. Poliţiştii cred, în continuare, că Sebastian s-a rătăcit şi nu a mai ştiut drumul spre casă. Ipoteza poliţiştilor e contrazisă de mama lui Sebastian. Ea spune că micuţul ştia bine zona şi a plecat de la stână pe lumină.

Mama povesteste că Sebastian se juca pe stradă, atunci când a fost luat de cioban în căruţă, să îl ducă la stână. El şi ceilalţi copii care erau în căruţă urmau să ajute la construirea unui gard.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, a făcut declaraţii în exclusivitate pentru observatornews.ro.

“Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să manance fructe de padure si a disparut. Batranul s-a intors cu restul de copii acasa. Un om batran, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la cautari. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare. Nu se stie vestimentatia copilului. Poate să apară hipotermia, ca e foarte frig”, spunea primarul la momentul dispariţiei.

La stână, băiatul s-ar fi certat cu fiul ciobanului, iar tatăl unuia dintre copiii cu care a fost Sebastian la stână povesteşte că băiatul a fost fugărit. În continuare, vecinii şi rudele copilului cred că băiatul a păţit ceva rău.

Surse din anchetă susţin că nu există suspecţi în cazul dispariţiei lui Sebastian. Cei acuzaţi de familie ar fi trecut testul poligraf, aşa că anchetatorii merg, în continuare, pe varianta că băiatul să se fi rătăcit.

Totuşi, după trei săptămâni de periat zona respectivă milimetru cu milimetru, sutele de persoane, tehnica de ultimă oră şi câinii de urmă antrenaţi să găsească persoane nu au găsit nici măcar un indiciu, iar ciobanul care l-a luat pe copil în căruţă refuză în continuare să facă vreo declaraţie.

Comentarii

comentarii