Acasă Sport CCA a decis suspendarea din activitatea de observator a fostului arbitru timişorean...

CCA a decis suspendarea din activitatea de observator a fostului arbitru timişorean Sorin Altmayer

512
DISTRIBUIȚI

Biroul Executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor, întrunit vineri, a decis suspendarea din activitatea de observator a lui Sorin Altmayer, ca urmare a implicării în scandalul legat de pariurile sportive, cu referire la meciul FC Timişoara – Dinamo Zagreb.
„Se suspendă din activitatea de observator de arbitri Sorin Altmayer în urma implicării în scandalul mediatic legat de pariurile sportive, în speţă este vizat jocul din Europa League dintre echipele FC Timişoara şi Dinamo Zagreb”, se arată în comunicatul CCA, semnat de preşedintele Vasile Avram.
Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus suma de 500.000 de euro, cu circa o săptămână înainte de disputarea partidei cu Dinamo Zagreb, pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul din etapa a doua a Ligii Europa. FC Timişoara a pierdut, în 1 octombrie, scor 0-3, partida disputată, pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa, iar Alexa a evoluat pe toată durata partidei.

Comentarii

comentarii