Acasă Cultura CCAJ Timiș: ”A mai rămas o săptămână pentru înscrieri la Festivalul –...

CCAJ Timiș: ”A mai rămas o săptămână pentru înscrieri la Festivalul – Concurs Gelu Stan 2020”

1545
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș atrage atenția că tinerii cu vârsta între 15-25 de ani pasionați de folclor și tradiții populare mai au la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie la Festivalul – Concurs Gelu Stan 2020.

Până în 17 august 2020, soliștii vocali pot trimite pe adresa de email a Centrului de Cultură și Artă, ccajt@ccajt.ro, o înregistrare video care să conțină o baladă sau o doină, și o melodie ritmată, filmate live. Participarea la preselecție nu implică purtarea costumului popular.

Preselecția materialelor video va fi făcută la sediul Centrului de Cultură și Artă, în data de 18 august 2020, iar rezultatele vor fi afișate pe site-ul instituției în aceeași zi, la ora 18. Juriul nu va lua în considera linkuri sau înregistrări din studio.

Concursul, Gala Laureaților și recitalurile interpreților invitați la Festival vor avea loc marți, 25 august 2020, de la ora 19, pe scena Grădinii de Vară a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Toate detaliile despre concurs, fișa de înscriere, regulamentul, dar și premiile ce vor fi acordate sunt disponibile pe site-ul instituției, www.ccajt.ro.

Numărul de locuri pentru spectactori va fi limitat. Organizatorii vor aplica de asemenea toate măsurile sanitare impuse de autorități pentru siguranța spectatorilor și a concurenților.

Festivalul – Concurs care îl omagiază pe Maestrul Gelu Stan este un eveniment cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Comentarii

comentarii