Acasă Actualitate CCIA Timiș continuă seria evenimentelor cu caracter inovator în domeniul sănătății

CCIA Timiș continuă seria evenimentelor cu caracter inovator în domeniul sănătății

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Camera de Comerț Italiană pentru România, în baza parteneriatului de colaborare dintre cele două organizații, continuă organizarea evenimentelor cu caracter inovator în domeniul sănătății cu un seminar de prezentare a experienței italiene în tratamentele bio de medicină regenerativă: Tehnologia RIGENERA și Microgrefarea dezvoltată de HBV Torino.

 Evenimentul are loc în data de 24 aprilie 2023, ora 11:00, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (etaj I)

 RIGENERA este o tehnologie de izolare și concentrare de microgrefe de celule progenitorii, iar MICROGREFAREA, în funcție de țesutul care a fost dezagrgat, este soluția folosită de medicina regenerativă pentru abordarea diverselor afecțiuni, precum: artroză, necroză, arsuri, cicatrici, escare, plăgi, picior diabetic, vitiligo, lichen plan, adiție de os în stomatologie, dar și în scop cosmetic și regenerativ.

Evenimentul se adresează în principal chirurgilor plasticieni, ortopezilor și reumatologilor, dar și altor specialiști din alte domenii medicale.

Participarea este gratuită.

Comentarii

comentarii