Acasă Economic CCIA Timiș organizează o misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de...

CCIA Timiș organizează o misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad

DISTRIBUIȚI

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o misiunea economica de vizitare a Targului International de Agricultura de la NOVI SAD, sambata, 20 mai 2023, cand are loc si deschiderea oficiala a manifestarii.

Organizat in perioada 20-26 mai 2023, targul este considerat cel mai mare eveniment de agribusiness din Serbia si unul dintre cele mai importante din Europa. Evenimentul reprezinta simbolul celui mai vechi targ din Serbia – Novi Sad Fair, orasul devenind o locatie de prestigiu pentru prezentarea si dezvoltarea activitatii economice agricole.

Ajuns la editia cu numarul 90, targul reuneste cele mai importante companii din domeniu, respectiv productie agricola, utilaje si cresterea bovinelor.

Cele mai moderne utilaje si tehnologii agricole, dar si animale cu valoare genetica deosebita, produse pentru si din industria alimentara, toate vor fi prezentate la acest targ. Pentru cateva zile Novi Sad va fi capitala Europei Centrale in ceea ce priveste agricultura.

Costul participarii este de 450 lei/ pers. pentru membri CCIAT si 500 lei +TVA/pers. pentru firmele care nu sunt membre. Costul include: transport Timisoara – Novi Sad – Timisoara, vizitare expozitie si asistenta pe durata deplasarii.

Detalii si inscrieri:

Telefon 0372 185 285,  e-mail: lbarbu@cciat.ro; persoana de contact: Laura Barbu – Consultant cameral

Confirmarea participarii, pana cel tarziu luni 8 mai a.c.

Comentarii

comentarii