Acasă Economic CCIA Timiș pregîtește o nouă misiune economică în China

CCIA Timiș pregîtește o nouă misiune economică în China

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie 2024 o misiune economică în R.P. Chineză, de vizitare a celei de-a 136-a ediții, etapa I, a Canton Import & Export Fair Canton de la Guangzhou, cel mai vechi, cel mai mare și cel mai reprezentativ târg comercial din China.

Târgul de la Canton se desfășoară anual, începând din 1957, deschizându-și porțile de două ori pe an, vara și toamna. Cu o suprafață de 1.185.000 de metri pătrați,  evenimentul atrage mii de comercianți și oameni de afaceri din toate colțurile lumii.  

Prima etapă (din cele trei) este dedicată următoarelor categorii de produse: aparate electronice și electrocasnice, echipamente de iluminat, produse chimice,  feronerie, mașini și echipamente de prelucrare,  mașini și piese mecanice, automatizări industriale,  utilaje și materiale de construcții, mașini agricole, vehicule și piese de schimb, resurse energetice noi, mobilitate inteligentă.

 Costul participării este: 3100 euro / pers. pentru firmele membre ale CCIAT, respectiv 3100 Euro / pers. + TVA  pentru nemembri.

Data limită de confirmare: 21 februarie 2024

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0721 78 44 45, e-mail: cculda@cciat.ro, Cătălina CULDA – Consultant cameral.  

Comentarii

comentarii