Acasă Economic CCIAT digitalizează gratis vestul! Program de formare profesională Competențe digitale, pentru IMM-uri!

CCIAT digitalizează gratis vestul! Program de formare profesională Competențe digitale, pentru IMM-uri!

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza, în perioada septembrie – octombrie 2023, programul de formare profesională Competențe digitale – nivel de bază.

”Participând la cursul de Competente digitale, aveți ocazia de a dobândi, într-o maniera concentrată și eficientă, o serie de competențe digitale din sfera sistemelor de operare și a suitelor de aplicații Office, de gestionare a documentelor electronice și utilizare a internetului, atât de necesare la locul de munca”, îndeamnă CCIAT.

Competențe specifice:

Utilizarea unui sistem de operare. Competențe de bază despre hardware. Prelucrarea si gestionarea de documente electronice, schimb de informații electronice.

Competențe de baza pentru utilizarea Internetului. Utilizarea rețelelor sociale personale sau profesionale. Utilizarea serviciilor digitale gratuite oferite de diverse companii. Securitate cibernetica, introducere în securitatea sistemelor informatice

Durata: 120 ore

40 ore teorie – desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT. 80 ore practică – desfășurate online

Programul de formare profesională a competențelor digitale se derulează în cadrul Proiectul “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Componenta 1: Competențe digitale pentru angajații din IMM, Operațiunea: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/ aptitudini aferente sectoarelor  economice/domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților, astfel participarea la curs este GRATUITA.

Proiectul ”Digitalizăm Vestul” se adresează IMM-urilor care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI din județul Timiș, Arad și Hunedoara. Prioritate la înscrierile la curs vor avea companiile ce doresc dobândirea de competențe digitale pentru minim 3 – 4 angajați.

Detalii și înscrieri la telefon 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.rolbarbu@cciat.ro

Comentarii

comentarii