Acasă Economic CCIAT organizează seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative...

CCIAT organizează seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative – actualizări în legislația vamală și tehnologii moderne

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Direcția Regională Vamală Timișoara, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, organizează seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare – actualizări în legislația vamală și tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutăți în domeniul produselor accizabile.

Tematica abordată cuprinde: ultimele modificări apărute în legislația vamală în vigoare, Sistemul automat de export AES RO. Sistemul automat de tranzit NCTS RO, Depozitarea temporară. Aplicarea e-Transport. Aplicarea e-sigiliu, noutăți în domeniul produselor accizabile. Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Seminarul va fi susținut de Simona ȘELARIU, Inspector vamal superior în cadrul Serviciului Proceduri Vamale și în domeniul produselor accizabile și Ionel MATEESCU, Șef Serviciu Echipaje Mobile în Direcția Regională Vamală Timișoara.

Participarea este gratuită.

Înscrieri de participare și informații suplimentare la tel. 0721 784 445, e-mail: cculda@cciat.ro, Cătălina CULDA – consultant cameral.

Comentarii

comentarii