Acasă Eveniment Ce a pățit un bărbat care vâna pescăruși cu o armă de...

Ce a pățit un bărbat care vâna pescăruși cu o armă de vânătoare deținută ilegal

949
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 64 de ani, din Zărand, vâna pescăruși cu o armă de vânătoare cu alice, deținută ilegal. Arădeanul s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat care a săvârșit mai multe infracțiuni. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 64 de ani, din Zărand, care a deținut fără drept în incinta unei societăți comerciale din dreptul localității Seleuș, o armă de vânătoare cu alice și 10 cartușe de calibrul 12, cu capsa nepercutată.

În urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că bărbatul ar fi vânat pescăruși, fără a deține autorizație valabilă în acest sens. De asemenea, bărbatul în cauză nu a putut prezenta o autorizație de transport a armamentului sau muniției.

Polițiștii continuă cercetările, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracținilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Comentarii

comentarii