Acasă Actualitate Ce este iGaming-ul și cum se dezvoltă pe piața din România în...

Ce este iGaming-ul și cum se dezvoltă pe piața din România în 2023

DISTRIBUIȚI

Pexels

Jocurile video au avut parte de aprecieri și interes încă din momentul apariției acestora, iar în ultimul timp industria a luat amploare și mai mult, atât datorită dezvoltării tehnologiei, cât și din punct de vedere al accesibilității. Cât mai multe persoane utilizează smartphone-ul și în special tinerii adulți, în diferite scopuri precum munca, divertisment, informare etc. Totul este acum posibil printr-o simplă conexiune la internet.

Un factor important pentru o experiență plăcută îl reprezintă și viteza rapidă a internetului, iar România este una dintre țările cunoscute în Europa pentru rapiditatea și eficiența rețelelor de internet. Astfel popularitatea jocurilor a crescut datorită numărului mare de utilizatori care descarcă zilnic astfel de jocuri, de care se pot bucura atât individual, cât și în rețea, alături de prieteni. Când vorbim despre iGaming, ne referim în special la orice tip de joc ce presupune pariuri pe rezultatul viitor al unui joc sau eveniment sau jocuri de noroc. Un exemplu ar fi jocurile de sloturi online, jocurile de cazino live, pariurile sportive, sau orice activitate în acest sector. Când accesați astfel de site-uri și jocuri, asigurați-vă că sunt platforme de încredere precum casino.netbet.ro/sloturi deoarece este important să știți exact cum vă sunt folosite datele și să aveți la dispoziție o listă a câștigurior reale pe care le puteți obține în urma pariurilor.

Care este situația actuală și ce previziuni există pentru industria iGaming?

Această industrie a reușit să ajungă de-a lungul timpului la o valoare estimată la miliarde de dolari, iar în câțiva ani va ajunge să depășească noi limite. Jocurile de noroc au avut parte de o creștere exponențială constantă, pe piața globală înregistrându-se venituri de peste 53.7 miliarde de dolari în 2022, din care o mare parte este reprezentată de pariurile sportive. România are potențial de dezvoltare a acestui domeniu datorită tehnicii de lucru aplicată de către profesioniști în IT, oameni pasionați de noutățile cu care vine domeniul și abia se încep bazele pentru noile structuri de game development, care doresc să ofere o experiență a jocului cât mai reală.

Deoarece orice teritoriu neexplorat vine la pachet cu un set de provocări, la fel se întâmplă și cu industria iGaming, unde dezvoltatorii doresc să ofere consumatorilor o experiență cât mai autentică, astfel în prezent se implementează toate uneltele care pot face posibil acest lucru precum utilizarea inteligenței artificiale, realității augumentate și toate instrumentele care vin la pachet odată cu aceste tehnologii.

Se preconizează că acestă industrie se va extinde într-un ritm alert depășind orice așteptare. În fiecare zi progresul tehnologic și noile invenții remodelează industria iGaming.

Pexels

Concluzie

Prin urmare toate aceste îmbunătățiri adoptate de industria iGaming vor aduce din ce în ce mai mulți consumatori interesați datorită facilității de folosire, cât și interesului față de noile tehnologii și cum sunt implementate în mod particular în acest domeniu. De asemenea, consumatorii vor profita de noi metode de plată precum introducerea monedelor crypto, și inclusiv dacă va exista cerere, furnizorii în domeniu sunt pregătiți să introducă jocuri care să poată fi accesate de pe smartwatch. Nu știm ce ne rezervă viitorul, însă putem spune că arată extrem de promițător, ne putem da seama că va exista o competiție în rândul producătorilor de astfel de jocuri care sunt dispuși să ofere o gamă cât mai largă de opțiuni pentru o experiență aproape identică unui cazino real.

Comentarii

comentarii