Acasă Actualitate Ce gratuități ai la dispoziție pe internet ?

Ce gratuități ai la dispoziție pe internet ?

DISTRIBUIȚI
Free Bonus Gift Offer Sample Trial Graphic Concept

Pentru multe persoane, internetul face parte din viața cotidiană. Ne este greu să ne imaginăm lumea fără net. A devenit treptat un spațiu virtual unde muncim, cumpărăm sau vindem produse, ne informăm și comunicăm cu lumea. Există platforme de socializare cu milioane de utilizatori, site-uri pe teme infinit de multe, orice ți-ai putea dori sau imagina se află deja în lumea virtuală.

Nu este de mirare că atunci căutăm și distracții gratuite pe internet. Există numeroase oferte gratuite,  dar trebuie să știi cum să le găsești. În acest articol vei putea citi ce gratuități ai la îndemână pe în lumea virtuală și cum poți profita de anumite oferte, fără să cheltui nici un ban.

Bonusuri fara depunere la diferite jocuri de noroc

Cei care joacă online pe diferite platforme de jocuri de noroc sunt încântați de această distracție, foarte asemănătoare cu cazinourile din lumea reală. Deși sunt percepute ca fiind consumatoare de bani, aceste jocuri de noroc online oferă uneori și șansa de a te distra gratuit. Cazinourile online licențiate de ONJN pun la dispoziția clienților tot felul de oferte gratis, bonusuri și promoții. Poți să te bucuri, de exemplu, ca nou jucător pe site, de un bonus fără depunere, care poate fi sub forma unor sume de bani cu care poți juca la cazino sau rotiri gratuite la cele mai dorite sloturi online.

Cu astfel de oferte, te poti distra total gratis la jocurile de noroc online, fara sa cheltui absolut nimic. Iar mai mult de atât, pe lângă amuzamentul gratis, ai și șanse să acumulezi câștiguri din aceste bonusuri oferite de cazinouri pe internet.

Produse sau testere gratuite, din magazine online

Magazinele online oferă deseori posibilitatea ca cei care cumpără să primească testere, ca bonus pentru o anumită comandă.  În funcție de magazin, poți primi anumite produse ca bonus la un anumit nivel de preț total al comenzii tale, poți primi mici testere, cu care să probezi gratis noile apariții din magazinul online.

Livrare gratis pentru diferite comenzi online

Poate nu te-ai gândit, dar numeroase magazine care vând produse pe internet îți oferă transport gratuit dacă cumperi de o anumită valoare. Nu pare o sumă importantă, dar totuși taxa de livrare prin curier a ajuns azi să fie 20-25 RON, în funcție de zonă. Acești bani pot fi economisiți dacă identifici un comerciant care oferă livrare gratuită. De asemenea, dacă plătești cu cardul e posibil să obții o anumită reducere.

Filme și seriale gratis online

Numeroase platforme de filme și seriale sunt azi accesibile gratuit. Nu vorbim aici de filme piratate, ci de site-uri care promovează anumite producții și oferă vizionări gratuite online. Nu mai trebuie să cheltui bani mulți pentru a vedea un film în sala de cinema si nici nu trebuie să te deplasezi de acasă. Există o serie de site-uri interesante, care ofera publicului filme online, pe care le poti vedea împreuna cu prietenii sau familia,  în mod total gratuit.

Cursuri și  training-uri gratuite pe internet

În cazul în care vrei să înveți o limbă străină, să te perfecționezi în programare sau grafică, să deprinzi orice abilitate dorești, ai la dispoziție o serie de site-uri care oferă cursuri gratuite. Evident, sunt destul de basic, dar te vor ajuta să te familiarizezi cu un anumit domeniu. Nu mai e nevoie să plătești pentru un curs care poate se va dovedi că nu te atrage. Încerci câteva lecții gratis și apoi poți decide dacă vrei să plătești un abonament.

Concluzii

Așa cum vezi, există multe ocazii pe internet, de care poți profita gratuit. De la calculator sau chiar de pe telefonul mobil, ai la îndemână tot felul de gratuități care îți dau posibilitatea să faci mici economii. Poți sa te relaxezi gratuit  pe site-uri cu jocuri de noroc, poti face cumpărături online, vizionezi filme, iar toate astea le găsești gratuit în spațiul virtual. 

 

Comentarii

comentarii