Acasă Eveniment Ce mesaje își trimiteau fetița care a vrut să-și omoare părinții și...

Ce mesaje își trimiteau fetița care a vrut să-și omoare părinții și pedofilul care o instiga

1786
DISTRIBUIȚI

Un caz scandalos a pus pe jar o țară întreagă. O fetiță de 12 ani, din Timișoara, s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din București.

Deoarece părinții nici nu au vrut să audă de relația fetei cu acest individ, povestea a degenerat îngrozitor. Bărbatul a instigat-o pe fată să scape de părinții ei, mai exact, să-i ucidă cu sânge rece.

 

Iată ce își scriau cei doi amorezi pe WhatsApp:

 

,,Madara The God: Spune ce faci! Acum spui! Oh, my God! Cred că mor! Spune ce faci!

Bendy Assasin: Nimic, doar îmi iau rămas bun. O să mă sinucid, iartă-mă!

Madara The God: De ce o faci? Putem să fim fericiti împreună. Te rog, Cosmin!

Bendy Assasin: O fac pentru că nu m-au acceptat, OK? Pentru că nu te pot lua aici, vreau să mor, OK?

***

Madara The God: (…) Crezi că o să se aştepte de la un copil să omoare pe cineva? Asta mă ajută, că sunt încă copil… Nu ştiu pe cine prima oară…

Bendy Assasin: Hmm, aş zice cu ea prima dată, mă gândesc că e bărbat şi e mai puternic. Să ai grijă să nu aibă telefon lângă ei, că poate apucă să facă ceva.

Madara The God: Păi, acum mă duc să iau telefoanele lor!”

 

Individul de 27 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind suspectat de pornografie infantilă şi corupere sexuală.

Conform unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), casa bărbatului din Bucureşti a fost percheziţionată, în cursul zilei de joi.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi trei suporţi de stocare a datelor în format digital de tip HDD, două memory stick-uri tip USB, un telefon mobil şi peste 160 CD/DVD-uri, potrivit IGPR.

Comentarii

comentarii