Acasă Actualitate Ce poți face cu niște flori de săpun?

Ce poți face cu niște flori de săpun?

DISTRIBUIȚI

Realizate din săpun parfumat, florile de săpun sunt din ce în ce mai populare. Acestea pot fi folosite atât ca element de decor, cât și ca săpun, fiind perfecte pentru a fi oferite cadou sau, pur și simplu, pentru a-i da propriei case un aer proaspăt.

Tehnica prin care se obțin florile de săpun este destul de simplă. Cu puțin efort, acestea pot fi produse chiar și acasă, fiind nevoie doar de glicerină, bază de săpun și colorant alimentar. Cu 100 de grame de bază de săpun, o lingură de glicerină și puțin colorant poți crea o floare excepțională.

Evident, cea mai bună variantă este să cumperi flori de sapun din magazine specializate, deoarece sunt foarte bine realizate și au compoziția perfectă. Acestea sunt atractive din punct de vedere al costului, sunt prietenoase cu pielea și cel mai adesea imită perfect florile naturale.

Cum poți utiliza florile de săpun?

Poți găsi o mulțime de utilități pentru aceste micuțe flori:

  •  Le poți oferi cadou unei persoane dragi. Cu siguranță, un astfel de cadou va încânta pe oricine, fiind potrivit pentru orice ocazie: zile de naștere, sărbători creștine sau, pur și simplu, momente în care vrei să îți arați aprecierea pentru cineva;
  •  Le poți folosi în baie. Dacă vrei să ai un săpun mai deosebit în baie, florile de săpun sunt o soluție excelentă. De cele mai multe ori, acestea au o compoziție prietenoasă cu pielea, lăsând-o moale, parfumată și catifelată;
  •  Le poți oferi la evenimente sub formă de marturii. Nunțile, botezurile și alte evenimente deosebite din viața unui om se încheie, de regula, cu un mic cadou oferit de organizatori invitaților. O astfel de mărturie păstrează vie amintirea evenimentului, chiar și după trecerea timpului. Florile de săpun pot fi mărturii excelente pentru orice eveniment.
  •  Le poți folosi la aranjarea casei. Aranjamentele florale îi pot da unei case culoare și eleganță. Nu trebuie să folosești doar flori naturale, însă. Poți folosi cu același succes și aranjamente florale din flori de săpun. Acestea se integrează cu ușurință oriunde, miros foarte bine și vin într-o varietate uriașă de culori și de modele;
  •  Le poți folosi în dulap, pentru împrospătarea hainelor. Dacă vrei să ai haine care miros tot timpul perfect, poți ascunde printre ele câte o floare de săpun. De fiecare dată când te vei îmbrăca vei simți acel miros deosebit.

Florile de săpun sunt soluția perfectă pentru cei care își doresc aranjamente florale deosebite pe care să le păstreze pe termen lung și foarte lung. Acestea rezistă mult mai mult decât florile naturale (dacă sunt folosite doar pe post de element de decor, pot rezista ani de zile), miros foarte bine și au un raport excelent calitate/preț. Îți poți crea propria colecție de flori de săpun, cu arome diferite, culori și texturi diferite, în așa fel încât să nu te plictisești niciodată și de fiecare dată să îi dai casei tale o nouă față.

Comentarii

comentarii