Acasă Actualitate Ce spun părinţii fetiţei agresate de fiica lui Iosif Rotariu: “Copilul era...

Ce spun părinţii fetiţei agresate de fiica lui Iosif Rotariu: “Copilul era alb ca varul, plângea şi tremura”

2456
DISTRIBUIȚI

Fiica de 33 de ani a fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetată pentru purtare abuzivă, lovire şi alte violenţe, după ce a agresat o fetiţă de doi ani la creşa privată a familiei unde lucrează. Părinţii copilului sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat şi spun că nu au avut curaj să vadă imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Mama copilului susţine că totul s-ar fi întâmplat acum două zile când şi-a găsit copilul la creşă lovit şi speriat.

„Am luat copilul de la ea, era alb ca varul, plângea, tremura, era tot transpirat, am luat copilul de la ea și a început să plângă. M-a strâns, a spus mami, tati, hai acasă”, spune Roxana Petcu mama copilului, potrivit digi24.ro.

La spital au descoperit că băiatul fractură de femur. Tatăl copilului spune că nu a putut vedea până la final imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

„În dreptul ușii, l-a luat de sub braț și a dat cu el de mai multe ori, de vreo 2 ori, de un pat. Și o dat de rama patului care e de fier, ceva de fier, un metal. După ce o dat de 2 ori cu el, i-a dat drumul, copilul meu a picat pe jos în față, l-a luat de mână și l-a tras pe podea. Atât am văzut pe filmare. N-am putut să mă mai uit, am văzut filmarea la secție, la poliție,” spune Valentin Petcu tatăl copilului.

Îngrijitoarea este anchetată de poliţişti şi a stat deja o zi în arest.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe”, spune Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Femeia este fiica fostului internaţional român Iosif Rotariu şi lucrează la grădiniţa părinţilor săi. Explicaţia tatălui său? Fata suferă de diabet de 14 ani.

Comentarii

comentarii