Acasă Economic Ce va fi după 15 mai? Oamenii de afaceri din Banat sunt...

Ce va fi după 15 mai? Oamenii de afaceri din Banat sunt invitați la webinarul Timișoara SpotON

1644
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții mediului de afaceri din Banat sunt invitați la webinarul Timișoara SpotON, în data de 14 mai 2020, începând cu ora 15.00.

Cum puteți participa la Timișoara SpotON?

Completați formularul de înregistrare disponibil AICI, pentru a facilita gestionarea aspectelor logistice. Înregistrarea se poate efectua până la data de 13.05.2020 (inclusiv).

Companiile membre ale CCIA Timiș participă gratuit.

Tema acestuia webinaru este Obligatoriu-recomandabil-diligent: despre organizarea activității începând cu 15 mai 2020, după ce starea de urgență va fi ridicată.

Pe parcursul evenimentului, specialiștii vor încerca să găsească cele mai potrivite variante de răspuns la o serie de întrebări.

Ce măsuri trebuie respectate în mod obligatoriu, ce este oficial recomandabil și ce este prudent pentru a evita contaminarea salariaților și riscul de întrerupere operațională?

Cine va avea competență de a decide măsurile ce se impun pentru a putea opera în condiții de criză epidemiologică?

Cine îndrumă, cine verifică, cine sancționează?

Toate costurile măsurilor de protecție sunt deductibile?

Toți angajații trebuie să se conformeze?

Care sunt riscurile pecuniare de luat în considerare?

Evenimentul online va fi susținut de Eva Forika, Partener NNDKP, Delia Baroianu, Asociat Senior, Corina Roman Asociat, Daniela Pepa, Director Taxe si Sorin Mociofan, Director Taxe și

moderat de Adriana I. Gaspar, Partener Senior NNDKP.

Eventualele întrebări se pot transmite până la sfârșitul zilei de 12 mai 2020, pentru a putea încerca să fie introduse în discuțiile și dezbaterile specialiștilor, la adresa de email: eva.forika@nndkp.ro
Detaliile necesare conectării la webinar vor fi transmise participanților în pre-ziua desfășurării  webinarului (13.05.2020).

Comentarii

comentarii