Acasă Actualitate Cea de a doua ediție a Stunt Show aduce adrenalină și cascadorii...

Cea de a doua ediție a Stunt Show aduce adrenalină și cascadorii cu motociclete la Shopping City Timișoara

DISTRIBUIȚI

Stunt Show, spectacolul palpitant de cascadorii cu motociclete, revine pentru al doilea an consecutiv în parcarea Shopping City Timișoara pe 9 și 10 iunie, garantând o doză puternică de adrenalină pentru toți entuziaștii de acrobații pe două roți.

Invitat special al evenimentului este Marcin Glowacki, primul laureat al Campionatului XDL din SUA și câștigător al Campionatului Mondial de Sporturi Extreme pe Motocicletă, titlu câștigat în 2017. Show-ul demonstrativ pe care îl va prezenta la Stunt Show oferă fanilor ocazia de a-l urmări în acțiune, demonstrând de ce este atât de respectat în acest sport extrem. În compania sa, vor fi Leo Stunt și Sebastian Glowacki, două talente promițătoare în lumea cascadoriilor pe motocicletă, care vor contribui la crearea unui spectacol plin de adrenalină și emoție.

Anul acesta, Shopping City Timișoara își invită clienții să descopere cele mai noi modele de motociclete de la constructori de renume și, chiar să participle la sesiuni gratuite de ride test.

La eveniment vor fi prezente unele dintre cele mai importante nume din sfera magazinelor cu echipamente moto, printre care se numără Indian Motorcycle & Royal Enfield, KTM, BMW Motorrad, Liqui moly, Trust Moto Shop, Moto Garage & UPT Racing Team, E-Scutere, Moto E Motion, Auner Romania și mulți alții.

Câteva școli moto locale vor completa atmosfera evenimentului. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a obține informații și sfaturi de la experți în domeniu, iar cei mai curajoși vor putea începe călătoria lor ca motocicliști, o ocazie excelentă să descopere mai multe despre această lume fascinantă.

Ediția a doua a Stunt Show va transforma centrul comercial într-un adevărat pol al acțiunii, oferind și un spectacol pirotehnic impresionant, un spațiu dedicat moto-cinema, o expoziție captivantă de motociclete, tombole și multe surprize.

Programul evenimentului începe vineri, 9 iunie, de la ora 18:00 și continuă sâmbătă, 10 iunie, între orele 11:30 și 22:00. Acesta include o sesiune de warm-up cu Marcin, Leo, Seb, Darius Stepan și Tibi vineri seară, de la ora 19:00, în timp ce sâmbătă sunt pregătite ședințe de test drive cu CF MOTO, Indian Motorcycle, e-Scutere, KTM, precum și riding experience cu BLITZ și CONS, pe lângă două sesiuni de acrobații pe două roți. Sunt bineveniți chiar și pasionații de motociclism fără permis, aceștia putând experimenta asistat. Intrarea este liberă.

Evenimentul este adresat tuturor categoriilor de vârstă. Pentru cei mici, este organizată o zonă cu activități unde viitorii motocicliști pot fi lăsați în siguranță.  

Comentarii

comentarii