Acasă Actualitate Cea mai frumoasă timișoreancă va fi aleasă într-un eclatant concurs, la Iulius...

Cea mai frumoasă timișoreancă va fi aleasă într-un eclatant concurs, la Iulius Gardens

DISTRIBUIȚI

Concursul de frumusețe Timișoara by Denisa Tudoran va avea loc în 30 septembrie 2023, de la ora 19:00, la Iulius Gardens, unde pretendentele se vor lupta în frumusețe pentru marele premiu.

Din experiența acumulată timp de 14 ani în lumea modellingului și a concursurilor de frumusețe, Denisa Tudoran dorește să împărtășească cu tinerele pasionate de această industrie toate secretele dobândite de ea. După ultimul concurs (MISS INTERCONTINENTAL) din Philipine la care a participat ca reprezentantă a României, Denisa a gândit tot conceptul timp de 2 ani până a ajuns la rezultatul final al proiectului care este astăzi înregistrat ca și Miss Timișoara by Denisa Tudoran.

După un casting live care a fost promovat în mediul online, televiziuni locale, posturi de radio, organizatorii au ales 20 de fete, care vor avea parte de un cantonament timp de trei săptămâni.

Pe toată această perioadă fetele vor participa la diferite activități precum vizite la centre de copii, bătrâni, dar și extra activități, pentru a le supraveghea comportamentul și felul lor de a interacționa cu diferiți oameni și situații, deoarece toate aceste caracteristici vor conta la finalul concursului.

În 30 septembrie 2023 la Iulius Gardens, Iulius Town, publicul bănățean va păși pe “red carpet” cu un dress code “all black” pentru a vedea cel mai complex concurs de frumusețe din zona de vest prezentat de Iulia Ruxanda- reporter România TV.

Competiția va începe cu un show bazat pe o coregrafie facută de toate fetele.

ținutele fetelor fiind asigurate de cei de la NIKTO brand.

Proba a 2 a împletește vremurile moderne cu amprenta tradițională a portului national, iar încet, încet competiția va prinde contur și vom ajunge la proba costumului de baie.

Unul dintre punctele culminante va fi proba rochiilor de seară, după această probă se va alege TOP 10 fete, din care se va mai alege un alt TOP 5, ce vor prezenta ultimele rochii dintr-o colecție bijuterie.

Momentul mult așteptat, premierea, se va desfășura la fel ca în marile concursuri internaționale, se vor prezenta descrescător până la marea câstigătoare. Iar marea câștigătoare ce va purta titlul de MISS TIMIȘOARA, se va bucura de el timp de un an, până la următoarea ediție, iar organizatorii își propun ca pe toată această perioadă, câștigătoarea să aibă parte de foarte multe activități. Un alt premiu de care va avea parte, este acela de a reprezenta România în Malaysia Kuala Lumpur, cu titlul MISS ASIA GLOBAL.

Pe toată perioada concursului fetele sunt jurizate de oameni de specialitate în domeniu: Marius Seceleanu ( director național filon de România), Ioana Hotaran ( Miss Supranational Romania 2023) Patricia Gabor ( make-up artist ),  Celau Călin ( hair stilist), Diana Ciupac ( stilist vestimentar, director bujuteria GIA), Tudor Halațiu ( designer), Mirabela Frai ( designer), Rodica Costea ( CEO Timișoara Fashion Week ).

 

 

Comentarii

comentarii