Acasă Eveniment Cea mai mare Clinică de Oftalmologie din Regiunea de Vest se va...

Cea mai mare Clinică de Oftalmologie din Regiunea de Vest se va inaugura la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate în România, Vista Vision – Clinica de Oftalmologie – inaugurează, joi, 8 septembrie, începând cu ora 17.00, la Timişoara, str. Ioan Plavoşin nr. 13, noul Centru de Chirurgie Refractivă şi Microchirurgie Oculară. Aceasta va fi cea mai mare Clinică de Oftalmologie din Regiunea de Vest, fiind echipată la cele mai înalte standarde din lumea oftalmologiei.

Clinica de Oftalmologie din Timişoara există încă din anul 2006, iar în urmă cu un an s-a decis dublarea suprafeţei acesteia şi instalarea unei infrastructuri mai performante, pentru a spori confortul şi siguranţa pacienţilor.

În cadrul evenimentului, se va prezenta atât noul centru, împreună cu beneficiile aduse de tehnica de ultimă generaţie din dotare, cât şi medicii de excepţie care realizează zilnic consultaţii, tratamente şi operaţii în clinicile de oftalmologie Vista Vision. Printre participanţii la evenimentul de inaugurare, vor fi prezente reprezentanţii autorităţilor locale şi ai comunităţii de afaceri din Regiunea de Vest, medici şi personalităţi din domeniul medical, dar şi pacienţi care au încredere în serviciile Vista Vision.

Vista Vision este reprezentată în România prin intermediul celor trei clinici de oftalmologie, în Timişoara, Arad şi Baia Mare. Lider de piaţă în Italia, Vista Vision, se bucură de 19 ani de tradiţie în Europa în domeniul microchirurgiei oculare şi chirurgiei refractive.

Comentarii

comentarii